0.0 z 5 hvězdiček
měkká vazba160 Kč
Běžně 179 Kč
Kniha ( pevná vazba )
Publikace nás seznámí s nejrůznějšími druhy středomořských salátů, pokrmu, jež dokáže navodit atmosféru a zvýraznit chuť hlavního chodu, a proto - ať už jsou bohatší na zeleninu, maso či ryby, vždy zvýrazněné olivovým olejem a různými kořeními - mají své místo u jakékoli tabule v jakémkoli ročním období. A tak se díky více než 300 receptům… Přejít na celý popis
23. dubna je Mezinárodní den knihy, proto jsme si pro vás na tento týden přichystali speciální dárek Více informací
Publikace nás seznámí s nejrůznějšími druhy středomořských salátů, pokrmu, jež dokáže navodit atmosféru a zvýraznit chuť hlavního chodu, a proto - ať už jsou bohatší na zeleninu, maso či ryby, vždy zvýrazněné olivovým olejem a různými kořeními - mají své místo u jakékoli tabule v jakémkoli ročním období. A tak se díky více než 300 receptům vydáváme na cestu za saláty Andalusie, Katalánska, Languedocu, Provence, Piemontu, Sardinie, Řecka, ale i Libanonu, Egypta či Maroka, kde můžeme objevovat tajemství česnekových majonéz, baklažánů, artyčoků, parmic, bazalky, kaviárů, lilků, darů moře, karotek, kmínu či zeleného pepře. Po cestě se pak mnohé dovíme i o historii jednotlivých ingrediencí, o jejich nutriční hodnotě, o tom jak je důležitá přípravná fáze, a také se nám dostane několik rad, jak vyrazit na piknik s těmi nejlepšími sendviči a jaký nejvhodnější aperitiv k nim použít.
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.