Muzikál (Defekt)

Muzikál (Defekt) - Nedostupné

Defekt

Stav Výrazné poškození

Vada Lehce poškrábané a zašpiněné desky, roztržený hřbet po celé délce a odlepený od vazby, lehce zašpiněné ořezy stran.

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Magazín Knihkupec

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 249 Kč dárek zdarma v hodnotě 69 Kč

Magazín Knihkupec

Obsáhlá výpravná kniha s bohatým obrazovým doprovodem představuje muzikály, které se od dvacátých let dvacátého století zapsaly do dějin světového divadla a filmu. Přináší detailní portréty více než sto třiceti divadelních a filmových muzikálů – notoricky známých (jako je My Fair Lady, West Side Story, Chicago, nebo z novějších třeba Mamma Mia!,… Přejít na celý popis

Puzzlemánie Máte rádi puzzle? DINO teď přináší PUZZLEMÁNII se slevou 50 % online i v prodejnách Více informací

Popis

Obsáhlá výpravná kniha s bohatým obrazovým doprovodem představuje muzikály, které se od dvacátých let dvacátého století zapsaly do dějin světového divadla a filmu. Přináší detailní portréty více než sto třiceti divadelních a filmových muzikálů – notoricky známých (jako je My Fair Lady, West Side Story, Chicago, nebo z novějších třeba Mamma Mia!, Once či Hamilton), ale i celé řady děl, která překvapí a třeba i nalákají k poslechu nahrávky či dalšímu zkoumání.

Nejedná se pokaždé jen o hity hollywoodských stříbrných pláten či předních divadel na newyorské Broadwayi nebo londýnském West Endu. Kniha čtenáře zavede i na berlínskou, vídeňskou a pařížskou muzikálovou scénu, do menších experimentálních divadel v New Yorku či Londýně i jinam.

Muzikály obsahují životopisy významných osobností světového muzikálu (například slavných skladatelů Colea Portera, Andrewa Lloyd Webbera či Stephena Sondheima, choreografů Jeroma Robbinse či Boba Fosseho nebo režisérů Harolda Prince a Susan Stromanové) a poutavé historické exkurzy. Čtenáři se seznámí s chodem Broadwaye a West Endu, nahlédnou pod pokličku jednotlivých uměleckých profesí z divadelního i filmového zákulisí a dozví se celou řadu zajímavostí a drobných detailů.

Poutavá encyklopedie, jejíž česká verze je po překladatelské i redakční stránce zajištěna odborníky, by neměla chybět v příruční knihovně žádného milovníka hudby, divadla a filmu.

Sdílet 0

Nakladatel
Pangea
Hmotnost
2170 g
isbn
DEF0000032826
Počet stran
360
datum vydání
14.09.2022
ean
DEF0000032826
Vazba
pevná vazba
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda