Jatka (Defekt)

Autor Lee Child

Jatka (Defekt) - Lee Child Nedostupné

Defekt

Stav Velmi dobrý

Vada Pomačkaný a lehce natržený přebal, naražené horní rohy na deskách.

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Temná komora

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 99 Kč

Temná komora

U opuštěné křižovatky kdesi v Georgii vystoupí jednoho rána z autobusu muž a vydá se v dešti čtrnáct mil do vzorného městečka Margrave, po stopách dávno zemřelého hudebníka. Tam je ovšem okamžitě zatčen a jako jediný cizinec ve městě obviněn z vraždy: první, k níž zde za posledních třicet let došlo. Avšak Jack Reacher není jen tak ledajaký tulák.… Přejít na celý popis

Hororový duben? Pecky od FOBOSU od 99 Kč včetně e-knih! FOBOS je záruky kvality a čtivosti pro všechny fanoušky hororu! Knihy vycházející pod touto značkou teď koupíte od 99 Kč. Více informací

Popis

U opuštěné křižovatky kdesi v Georgii vystoupí jednoho rána z autobusu muž a vydá se v dešti čtrnáct mil do vzorného městečka Margrave, po stopách dávno zemřelého hudebníka. Tam je ovšem okamžitě zatčen a jako jediný cizinec ve městě obviněn z vraždy: první, k níž zde za posledních třicet let došlo. Avšak Jack Reacher není jen tak ledajaký tulák. Je to ostřílený vojenský policista, od dětství vychovávaný armádou, vycvičený k tomu, aby rychle myslel a ještě rychleji jednal. Jak postupně vycházejí najevo okolnosti svědčící o rozsáhlém zločinném spiknutí a zavražděných stále přibývá, je stále zřejmější, že si pachatelé v Jacku Reacherovi zvolili toho nepravého obětního beránka.

Napínavý, drsný thriller britského bestsellerového autora přináší jednu šokující, divokou a násilnou scénu za druhou, přičemž zároveň vypráví i něžný milostný příběh. To vše je okořeněné svérázným, suchým humorem. Především však vdechuje život celé řadě výjimečných skvěle vykreslených postav: v první řadě Jackovi Reacherovi, který se tímto románem navždy zapsal do podvědomí čtenářů žánru thriller.

Sdílet 0

Nakladatel
BB art
Hmotnost
674 g
isbn
DEF0000034402
Počet stran
344
datum vydání
15.09.2022
ean
DEF0000034402
Vazba
pevná vazba
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.7 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Věra Reňáková registrovaný uživatel

    Tuto knihu jsem si jednoho dne půjčila od bratra, a hned jsem začala pátrat po dalších výtiscích. Čtení opravdu s napětím od začátku až do konce, jedním dechem, akorát mi bylo moc líto bratra, mohlo se mu též věnovat pár knih, jak by spolu řešili případy. Což naplat, vždy očekávám další příběhy , které mě vždy překvapí novými nápady. Mohu doporučit všem, co mají rádi akční thrillery.

    Kniha, BB art, 2022, 9788075955890

  • 5 z 5 hvězdiček Alexandra Riedelova registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Je to super. Bavila mě od začátku do konce

    Kniha, BB art, 2022, 9788075955890

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora