Japanese Identities
Japanese Identities - Yuichiro Edagawa Nedostupné

Kniha

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Magazín Knihkupec

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 249 Kč dárek zdarma v hodnotě 69 Kč

Magazín Knihkupec

Kniha představuje nejnádhernější stavby v Japonsku, od 7. století až do současnosti. Zahrnuje chrumy, svatyně a zahrady, ale i současné městské stavby navržené architekty jako Kengo Kuma, Kenzo Tange a Kazuyo Sejima.Japanese Identities takes us on a journey to the most magnificent buildings in Japan, from the 7th century A.D to the present day.… Přejít na celý popis

Filip Rožek: Gump: Jsme dvojka Gump se vrací v příběhu psí pravdy, naděje a lásky. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Kniha představuje nejnádhernější stavby v Japonsku, od 7. století až do současnosti. Zahrnuje chrumy, svatyně a zahrady, ale i současné městské stavby navržené architekty jako Kengo Kuma, Kenzo Tange a Kazuyo Sejima.

Japanese Identities takes us on a journey to the most magnificent buildings in Japan, from the 7th century A.D to the present day. They range from meditative temples, shrines and gardens to contemporary architecture designed by Kengo Kuma, Kenzo Tange or Kazuyo Sejima for the country’s modern big cities. Above all, it is possible to experience the fascinating juxtaposition of tradition and the modern age that characterises the country: the traditional principles of natural- and openness, the particular aesthetics of omission, continue to be omnipresent in the contemporary high-tech buildings. The very personal texts and photographs by the Japanese architect Yuichiro Edagawa make this book into a declaration of love for Japan. This diverse, inspiring publication is a pleasure to read, whether as a travel guide, an introduction to Japanese culture and history, or an architectural picture book.

Sdílet 0

Nakladatel
Lykeion
ean
9783939633389
jazyk
angličtina
isbn
978-3-939633-38-9

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda