Easy?
Easy? - Tammara Webberová Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
Žijme lagom - Inspirujte se švédským životním stylem

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 9 Kč dárek zdarma v hodnotě 329 Kč

Žijme lagom - Inspirujte se švédským životním stylem

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Sledoval ji, ale neznal ji. Až do chvíle, kdy se stal díky náhodnému setkání jejím zachráncem... Dívka, která se domnívá, že lidem nelze věřit, na sliby se nedá spoléhat a věrnost je pouhá iluze. Chlapec, který věří, že pravda je relativní, že lži dokážou skrýt nesnesitelnou bolest a vina je neodpustitelná. Potvrdí si navzájem svá přesvědčení,… Přejít na celý popis

Sarah Rivens: Zajatkyně Nezahrávej si s ďáblem a nedělej věci, kterých budeš litovat. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Sledoval ji, ale neznal ji. Až do chvíle, kdy se stal díky náhodnému setkání jejím zachráncem... Dívka, která se domnívá, že lidem nelze věřit, na sliby se nedá spoléhat a věrnost je pouhá iluze. Chlapec, který věří, že pravda je relativní, že lži dokážou skrýt nesnesitelnou bolest a vina je neodpustitelná. Potvrdí si navzájem svá přesvědčení, nebo je naopak jeden druhému definitivně vyvrátí? Když Jacqueline následuje svého kluka na vysokou školu, kterou si vybral, rozhodně nečeká, že se s ní dva měsíce po začátku druhého ročníku náhle rozejde. Dva týdny stráví v naprostém šoku, aby se pak probudila v jiné realitě: je nezadaná, místo na výběrovou hudební konzervatoř chodí na státní univerzitu, bývalí přátelé ji najednou ignorují a poprvé v životě jí hrozí, že z nějakého předmětu propadne. Při odchodu z večírku je Jacqueline na opuštěném parkovišti napadena klukem ze studentského spolku, do něhož patří i její bývalý přítel. Zachrání ji neznámý mladík, který byl ve správný čas na správném místě, a ona chce jen jediné - vymazat útok a celou tu noc z paměti. Ale její zachránce Lucas chodí na stejné přednášky z ekonomie jako ona, sedí v zadní řadě, skicuje si něco do bloku a při tom se na ni dívá. Její kamarádky ho ohodnotí jako dokonalý materiál na nezávaznou divokou známost, která jí pomůže vzpamatovat se po rozchodu. Když se z útočníka, který ji napadl, stane stalker, má Jacqueline na výběr: zhroutit se, nebo se začít bránit. Lucas nad ní drží ochrannou ruku, ale sám má svá vlastní tajemství. Najednou je těžké odhalit, co se skrývá za vnějším zdáním, a není jasné, komu se dá věřit.

Sdílet 0

Nakladatel
Jota
Rozměr
140x207mm
isbn
978-80-7462-443-8
Počet stran
308
datum vydání
5.12.2013
ean
9788074624438
Vazba
pevná vazba
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.3 z 5 21 hodnocení čtenářů

12× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 4 z 5 hvězdiček Wajny registrovaný uživatel

    V této knize mi chybí něco nečekaného, co by Vás nutilo knihu přečíst bez přestávky. Bohužel je to spíše takový místy až nudný příběh dvou inteligentních lidí, kteří se vše snaží řešit bez zbytečných dramat a scén.

    Kniha, Jota, 2013, 9788074624438

  • 1 z 5 hvězdiček Li registrovaný uživatel

    Jedna z prvních young adult knížek, které jsem četla. Ač se mi anotace zamlouvala sebevíc, knížka mi nějakým způsobem, který je mi do teď neznámý, nesedla. Nutila jsem se ji číst a konečně dokončit. Jednoduše to nebyl můj šálek kávy a já bych se k ní teď nevrátila ani za milion (možná za pár let, a možná si na ni udělám pozitivnější názor). Hlavní hrdinka Jacqueline mi byla sympatická, to se ale nedá říct o Lucasovi, kterého jsem během čtení zrovna nemusela. Nejspíš asi nejsem na knihy tohohle typu, jelikož někomu se může zdát úžasná.

    Kniha, Jota, 2013, 9788074624438

  • 4 z 5 hvězdiček Xena registrovaný uživatel

    Pěkný příběh z prostředí vysoké školy. Dost se mi líbily scény o sebeobraně, jelikož jsem se podobného výcviku také zúčastnila, tudíž mi věci nepřišly neznámé. Super oddechovka na odpoledne, či večer. :)

    Kniha, Jota, 2013, 9788074624438

  • 4 z 5 hvězdiček Aríka registrovaný uživatel

    On má za sebou kruté dětství, ona byla skoro znásilněná, on ji zachránil, ona ho do té doby neviděla...no a tím bych skončila, respektive co bych vám měla napsat o vcelku obyčejném románu? Tato kniha pochází z pera Tammary Webber. Pokud byste hledali i jiné knihy, které napsala tato autorka pravděpodobně byste našli pouze jednu a na tu teď píši recenzi. Samozřejmě, v USA je vydáno více autorčiných knih, nicméně u nás je vydána pouze jedna kniha a nic víc, což je docela škoda, protože se mi opravdu líbí její nápady a styl psaní (ovšem v několika ohledem originalitu ztrácí). Abych pravdu řekla kniha mě zaujala, akčkoliv se jednalo pouze o "obyčejný" román. Nutno podotknout, že autorka knihu napsala i z pohledu hlavního hrdiny, kde se nám z části poodhaluje více z jeho dětství (čteno v AJ), ale o tom jindy. Prostě a jednoduše, jedná se román, u kterého se dá děj nějakým způsobem předvídat (i když ono u románů to povětšinou není tak těžké), sem tam je něco napínavého, někdy jsem ovšem měla chuť určité části přeskočit. Uceleně můj názor jest, že kniha dobrá, nikoliv výborná, znám lepší, ale jako oddechovka fajn. Knihu doporučuji, protože já se řídím heslem, přečtením knhy nic neztratíš, tedy většinou. Čtením se člověk obohacuje!

    Kniha, Jota, 2013, 9788074624438

  • 4 z 5 hvězdiček veronika Rambousková registrovaný uživatel

    Prijemne cteni, neurazi

    Kniha, Jota, 2013, 9788074624438

  • 4 z 5 hvězdiček Kateřina Ulmanová registrovaný uživatel

    Líbila se mi! YA knížky mě dost baví.

    Kniha, Jota, 2013, 9788074624438

  • 2 z 5 hvězdiček Anonym registrovaný uživatel

    Chcete si přečíst něco o princezně a princi....? Kniha má všechno.Ona je bezbranná v ohrožení.On byl šedou myškou o kterém ona neměla potuchy avšak on byl jako její stín co ji jako princ v nesnázi zachrání ......

    Kniha, Jota, 2013, 9788074624438

  • 5 z 5 hvězdiček Lee registrovaný uživatel

    Přemýšlím, zda není ujeté říct, že kniha s touto tématikou se mi líbila. Co líbila, líbila se mi moc, až jsem se do ní zamilovala a už teď se těším, že ji budu znovu číst. Bavil mě vztah s panem L, co je zač jsem tušila velice brzy, a nedokázala jsem od knihy odtrhnout oči, dokud jsem se neujistila. A neuvěřitelně mě bavila emailová korespondence. Easy, je jednou z knih, která ve vás vyvolá emoce, pocity a rozvíří celý kolotoč nálad. Je to přesně to, co chcete aby vám dala dobře napsaná kniha. V jednu chvíli se smějete, v jednu chvíli chcete plakat, jindy vás to tak zvláštně rozněžní a jisté chvíle potřebujete křičet a číst tak rychle dál, jako byste běželi do bezpečné zóny. Tuhle knihu prostě stačí číst, abyste ji prožili. "Jde to snadno. Neuvěřitelně snadno."

    Kniha, Jota, 2013, 9788074624438

  • 5 z 5 hvězdiček Daniela Kováčová registrovaný uživatel

    Velmi zajímavý příběh.Stal se další mou nej nej knižkou,knižka je velmi inspirovaná skutečným životem a jeho situacemi

    Kniha, Jota, 2013, 9788074624438

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda