0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazba1 390 Kč
Kniha ( pevná vazba )
Daniel Patterson je šéfkuchař restaurace Coi v San Franciscu v Kalifornii, kde se mísí moderní kulinářské techniky s místními velmi originálními pokrmy. Tento přístup mu vynesl dvě michelinské hvězdičky a celosvětovou reputaci průkopníka nového druhu kalifornské kuchyně. Kniha kombinuje poutavé příběhy s jedinečnými recepty, počínaje pohledem na… Přejít na celý popis
Mrtvý politik i fotbalová hvězda, zmatená Metropolitní policie a stopy vedoucí k sexuální pracovnici. Nový Robert Brynzda je tady! Více informací
Daniel Patterson je šéfkuchař restaurace Coi v San Franciscu v Kalifornii, kde se mísí moderní kulinářské techniky s místními velmi originálními pokrmy. Tento přístup mu vynesl dvě michelinské hvězdičky a celosvětovou reputaci průkopníka nového druhu kalifornské kuchyně. Kniha kombinuje poutavé příběhy s jedinečnými recepty, počínaje pohledem na Kalifornii a Pattersonův příchod to této americké země. Dále pak už nahlédneme do samotné kuchyně restaurace Coi a podíváme se zblízka na jedenáct kompletních menu, prostřednictvím příběhů o jejich vzniku, získávání inspirací a hledání vhodných surovin až po konečné recepty. V bohatě ilustrované knize najdeme 150 fotografií, na nichž jsou zachycena hotová jídla, atmosféra uvnitř restaurace, krajina Kalifornie i portréty zaměstnanců restaurace Coi.
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.