Čarodějka Šestého měsíce Kniha kouzel
Čarodějka Šestého měsíce Kniha kouzel - Moony Witcher Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Čarodějky POZOR! Poznejte novou kamarádku Ninu a zažijte fantastická dobrodružství! Nina odjíždí do Benátek, kde jí dědeček odkázal celou vilu včetně kouzelného žezla. V domě objeví mluvící knihu kouzel a zjistí, že jejího děděčka zabil kouzelník Karkon. Dědečkova duše je na planetě Xorax, kterou chce Karkon zničit. Tajná laboratoř v dědečkově… Přejít na celý popis

Richard Chizmar: Hon na Bubáka Někdo ve městě vraždí dívky a zohavuje jejich těla, aby je pak nechal obyvatelům na odiv. Ovšem podezřelí ani stopy neexistují a zoufalství roste... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Čarodějky POZOR! Poznejte novou kamarádku Ninu a zažijte fantastická dobrodružství! Nina odjíždí do Benátek, kde jí dědeček odkázal celou vilu včetně kouzelného žezla. V domě objeví mluvící knihu kouzel a zjistí, že jejího děděčka zabil kouzelník Karkon. Dědečkova duše je na planetě Xorax, kterou chce Karkon zničit. Tajná laboratoř v dědečkově domě je pro Ninu rájem a nachází zde nového kamaráda, androida Maxe, který jí odhalí důležité poslání. Záchrana planety Xorax se bez Niny neobejde, a Nina se neobejde bez mluvící knihy kouzel. Podaří se jim Karkona porazit a vyhrát souboj se zlem? Dozvíte se v prvním díle fantasy tetralogie.

Sdílet 0

Nakladatel
Fragment
Rozměr
1 x 1 x 1
isbn
978-80-253-0766-3
Počet stran
292
datum vydání
1.10.2008
ean
9788025307663
Vazba
pevná vazba
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček registrovaný uživatel

    Touto knihou pro mě začalo knihomolství, když mi bylo kolem jedenácti. Nina a její přátelé jsou sympatičtí hrdinové, i po téměř šesti si pamatuji, jak jsem byla po prvním přečtením knihou tak nadšená, že jsem ihned potřebovala další díl - což se mi do té doby nestalo. Pořád se mi líbí, co všechno autorka vymysela, jak věci fungují a pořád obdiuji, jak si Nina zvládá v jejím věku zapamatovat všechny ty básničky a přípravy lektvarů xD Velké plus této knížky je, že vzadu, když skončí příběh, se nachází cca 20 stran "Zápisník dědečka Míši" a také abeceda šestého měsíce (tedy až od druhého dílu, ale všechny dopisy a všemožná zaříkadla právě tato abeceda doprovází).

    Kniha, Fragment, 2008, 9788025307663

  • 5 z 5 hvězdiček Monika registrovaný uživatel

    Knížku, kterou mi půjčila kámoška s tím, že mě určitě bude bavit. A měla pravdu! Skvělý příběh, který se čte úplně sám. Hltala jsem každou stránku a každý další díl!

    Kniha, Fragment, 2008, 9788025307663

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda