Za hranou

Značka
Tlama games
Vazba
hry
Rozměr
306 x 309 x 75
Hmotnost
1000 g
jazyk
čeština
ean
0745125875323
Kategorie
Hry » Stolní hry » Strategické hry

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Magazín Knihkupec

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 249 Kč dárek zdarma v hodnotě 69 Kč

Magazín Knihkupec

Za hranou je napínavá kyberpunková strategická hra, která vás svým jedinečným příběhem přenese do dystopické budoucnosti. Ovládejte postavy na herním plánu a využijte své akce ke splnění cílů a nashromáždění sad důkazů. Na jakou stranu zákona se nakonec postavíte?

Píše se rok 2087, centralizované vlády již dávno padly. Zbývají pouze malé a roztříštěné městské státy, mezi nimi i New Dawn City, které je už teď na pokraji chaosu. Zločinecký Syndikát se na tato oslabená města zaměřuje, postupně přebírá nadvládu nad stávajícími gangy a s jejich pomocí nakonec ovládne celé město. Ve hře Za hranou se z vás stanou agenti přísně tajné organizace, která má za cíl Syndikát zastavit. Za každou cenu.

Hlavní předností zločinců Syndikátu jsou kybernetická vylepšení. A vy jste nyní zjistili, jak obrátit tuto zbraň proti nim. S pomocí experimentálního programu „Hák“ dokážete nabourat mikročipy v nervové soustavě zločinců a ovládnout je. V utajení se vydáte do myslí zločinců a ve snaze proniknout co nejhlouběji do struktury Syndikátu jim pomáháte páchat stále ohavnější zločiny. Jedině tak můžete získat dostatek důkazů na zmaření plánu Syndikátu.

V každém kole „zahákněte“ nové zločince a manipulujte jejich činnost ve vlastní prospěch. Navíc, čím déle setrváte v mozku zločince, tím lépe je budete moci ovládat – možná dokonce ovládnete i jejich zvláštní schopnost a zvýšenou fyzickou výdrž. Přestože vaše tělo se nachází v tajné laboratoři daleko od akce, zdaleka nejste v bezpečí. Život v mysli zločince si vybere daň na vašem svědomí.

Páchejte zločiny, sbírejte důkazy, využijte každou stopu, ale hlavně… pokuste se nepodlehnout tíze vlastních rozhodnutí a zůstaňte sami sebou. Musíte bojovat ze všech sil, jinak skončíte nenávratně Za hranou.

Hra je určena pro 1-5 hráčů od 12 let.

Romány od RED a mangy od GATE pouze za 1 Kč! Ke každému nákupu nad 499 Kč v našich knikupectvích si můžete vybrat jednu knihu od značky RED či GATE za pouhou 1 Kč! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 799 Kč Nápověda