Hra Match: Marvel

Hra Match: Marvel - neuveden Nedostupné
Značka
Winning Moves
Vazba
hry
Rozměr
269 x 272 x 54
Hmotnost
1000 g
Obtížnost
snadná
Délka hry
20 min
Počet hráčů
2
Od věku
4 let
jazyk
čeština
ean
5036905042673
Kategorie
Hry » Stolní hry » Logické hry

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Nejlepší trumfy Match Marvel hra Pokud máte rádi rychlé a vzrušující hry, Match je právě pro vás. Je to vynikající hra, kde se počítá nejen logické myšlení a chytrost, ale také štěstí!

Top Trumps Match je rozsáhlá hra připomínající tic-tac-toe a lodě, kde mezi sebou soupeří dva hráči, aniž by si navzájem viděli desky. Chcete vyhrát? Uspořádejte MATCH, což je řada 5 stejných postav, zkombinujte ji a zmařte tak řady protivníka.

Kompaktní balení hry Match je výhodou, díky které kostky po skončení hry rychle uklidíte. Praktické pouzdro vám umožní snadno vzít vaši hru Match na jakoukoli cestu. Nejlepší trumfy Match Marvel hra Bojujte po boku 15 hrdinů Marvelu, včetně Captain America, Iron Man, Spiderman, Black Widow a Miles Morales v Top Trumps Match Marvel. Vyberte si jednoho z hrdinů a postavte se ostatním hráčům. Vytvořte řadu pěti stejných postav a vyhrajte! Zkontrolujte, zda můžete vyhrát 5 kol a stát se vítězem celé hry. S oficiálně licencovaným uměním tato hra určitě potěší děti všech věkových kategorií.

Nejlepší trumfy odpovídají pravidlům Marvelu V zápase je jedním cílem dát 5 stejných kostek do svislé, vodorovné nebo diagonální řady. Umístěte všechny kostky tak, aby v žádné řadě nebyly více než dvě stejné kostky. Poté zamíchejte karty a rozdejte každému hráči dva hráče, ale pamatujte si, že do karet se nesmí koukat! Mladší hráč začne hru tím, že zatlačí kostku v levém horním rohu na druhou stranu šachovnice. Poté druhý hráč vezme kostku a odstrčí jakoukoli jinou kostku na stranu svého protivníka. Pamatujte si, že nemůžete použít stejné místo, ze kterého soupeř právě vystrčil jednu z kostek! Opakujte tuto akci, dokud jeden z hráčů nezakřičí MATCH! To znamená, že uspořádal řadu stejných figur vertikálně, horizontálně nebo diagonálně. Dávejte si však pozor, pokud se ukáže, že soupeř ve svých kartách bude mít postavu, kterou jste si utvořili, bere vítězství a vyhrává hru.

Speciální dárek k nákupu nad 899 Kč | Dobrá záložka Princovo rozjímání 23. dubna je Mezinárodní den knihy, proto jsme si pro vás na tento týden přichystali speciální dárek Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda