27 divů světa 09 - DVD pošeta

Film
27 divů světa 09 - DVD pošeta - neuveden Nedostupné

Film

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Magazín Knihkupec

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 249 Kč dárek zdarma v hodnotě 69 Kč

Magazín Knihkupec

Poznejte s námi fascinující svět přírody, která si mnohá tajemství dosud žárlivě střeží. Vydejte se s námi na nevšední výpravu za poznáním a pokusme se společně pochopit některé ze zdánlivě nevysvětlitelných divů světa v jedinečném dokumentu.SKRYTÝ ŽIVOT GREEN STREET 118.Myslíme si, že ve svých domovech žijeme sami, ale jsme obklopeni miliony… Přejít na celý popis

Nikki Erlick: Život na míru Jak dlouho tady ještě budu...? Dobře víme, že jsme smrtelní. Chtěli bychom ale vědět kdy „to“ přesně přijde? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Poznejte s námi fascinující svět přírody, která si mnohá tajemství dosud žárlivě střeží. Vydejte se s námi na nevšední výpravu za poznáním a pokusme se společně pochopit některé ze zdánlivě nevysvětlitelných divů světa v jedinečném dokumentu.


SKRYTÝ ŽIVOT GREEN STREET 118.
Myslíme si, že ve svých domovech žijeme sami, ale jsme obklopeni miliony tvorů, které máme šanci spatřit jen vzácně. Přesto jsou součástí našeho každodenního života. Naše expedice si klade za cíl objevit skrytý život v jedné obyčejné americké domácnosti.

NEZNIČITELNÍ LIDÉ.
V každé lidské kultuře nacházíme mýty a pověry týkající se lidské reprodukce. Teprve díky moderní technice máme možnost pozorovat vývoj plodu od jeho početí až po jedinečný okamžik zrodu. Chcete poznat tajemný svět dosud nenarozených? Teď je ta správná šance!

AFRICKÉ HYDROPLÁNY.
Již před padesáti lety provozovala Britská královská letecká společnost lety z Alexandrie až na jih černého kontinentu. Cesta trvala pět dní a pět nocí a pro pasažéry byla bezesporu mimořádnou událostí. Dnes máte možnost podobnou cestu podniknout s námi.
 
Délka: 50 Minut
Zvuk: český 2.0, anglický 2.0
Obraz: 4:3
Titulky: české

 

Sdílet 0

kategorie
Dárky » Filmy
Nakladatel
NORTH VIDEO
Formát
DVD
ean
8595629801098
Délka
150 min
Rozměr
129 x 210 x 4
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 9 Kč Nápověda