Nepokradeš E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

E-kniha, kterou máte před sebou poukazuje na jednu z mnoha možností, jak se skrytě dostat k penězům z veřejných zakázek, aniž by kdokoliv zpozoroval, že něco není v pořádku. Ačkoliv je lidé mají denně na očích a užívají je, vůbec netuší, že jsou neplatné. Vodorovné dopravní značky. Vše navíc úspěšně maskuje složitost velkého množství předpisů,… Přejít na celý popis

Ali Hazelwood: Šach a mat Ali Hazelwood je láska. Po romantických komediích Hypotéza lásky a Hlava plná lásky, které si získaly srdce milionů čtenářů, přichází s novinkou o rivalech v šachu. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

E-kniha, kterou máte před sebou poukazuje na jednu z mnoha možností, jak se skrytě dostat k penězům z veřejných zakázek, aniž by kdokoliv zpozoroval, že něco není v pořádku. Ačkoliv je lidé mají denně na očích a užívají je, vůbec netuší, že jsou neplatné. Vodorovné dopravní značky. Vše navíc úspěšně maskuje složitost velkého množství předpisů, norem a nařízení k jediné problematice.

E-kniha NEPOKRADEŠ popisuje problematiku, kterou lze snadno zlehčovat, pokud se nikomu nic nestane. Přitom může trocha nepozornosti výrazným způsobem ovlivnit život účastníkům silničního provozu v návaznostech na určení viníka nehody a odškodnění.

Snadno se stane na náměstí z oběti nehody viník, který se prochází po náměstí, aniž by tušil, že je na cyklostezce, vejdete na přechod, který není přechodem pro chodce, atd... Možností, jak se "nachytat na hruškách" je ale mnohem více.

A protože o penězích je to vždy až na prvním místě, vězte, že nejde o nějaké drobné.

Sdílet 0

Nakladatel
Príprava stavby
jazyk
čeština
Počet stran
100
datum vydání
1.01.2014

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 69 Kč Nápověda