Ďábel nosí Pradu
Ďábel nosí Pradu - Lauren Weisberger Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Deset let se ségrou

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 329 Kč

Deset let se ségrou

V závratném světě newyorské módy, kde nepovedený účes může zabít celou vaši kariéru, je časopis Runway vysněným Olympem všech, kdo se jen trochu zajímají o to, jak vypadají. Pod vedením nejmocnější ženy módního průmyslu Mirandy Priestlyové, která mu vládne tvrdou rukou s dokonale pěstěnými nehty, je Runway obávaným testem, jímž musí projít každý,… Přejít na celý popis

Romány od RED a mangy od GATE pouze za 1 Kč! Ke každému nákupu nad 499 Kč v našich knikupectvích si můžete vybrat jednu knihu od značky RED či GATE za pouhou 1 Kč! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

V závratném světě newyorské módy, kde nepovedený účes může zabít celou vaši kariéru, je časopis Runway vysněným Olympem všech, kdo se jen trochu zajímají o to, jak vypadají. Pod vedením nejmocnější ženy módního průmyslu Mirandy Priestlyové, která mu vládne tvrdou rukou s dokonale pěstěnými nehty, je Runway obávaným testem, jímž musí projít každý, kdo chce v tomto světě něco znamenat. Při plnění svého poslání - učinit z tohoto magazínu módní bibli New Yorku, a tudíž současně celého světa - nepřipustí, aby jí cokoli stálo v cestě. Což se týče i dlouhé řady asistentek, které nesplnily její očekávání. Je to zaměstnání, ve kterém nemůže vydržet nikdo, komu zbyla alespoň špetka sebeúcty - ale zároveň místo, pro něž by byly miliony mladých Newyorčanek ochotny zabíjet. Funkce Mirandiny asistentky by se pro čerstvou absolventku prestižní vysoké školy Andy Sachsovou mohla stát branou do velkého světa módy. V nevýrazném oblečení nesmělé studentky však mezi armádou superštíhlých módních dračic, křižujících chodby manhattanské centrály časopisu v lodičkách na jehlovém podpatku, působí jako pěst na oko. Miranda má sice celý módní svět obtočený kolem prstu, ale zato jí dělá hrozné potíže najít a udržet si dobrou asistentku. Andy se pro tuhle práci zoufale nehodí. Má však něco, co ostatní adeptky postrádají: Nehodlá se smířit s neúspěchem. Aby se stala nejlepší z nejlepších, musí se změnit podle Mirandiných představ. Brzy umí - k nevelkému nadšení svého přítele - hovořit jako prvotřídní znalkyně moderních trendů, kráčet jako modelka a už si za žádných okolností nesplete Dolceho s Gabbanou.

Sdílet 0

série
Prada 1. díl z 3
Další ze série
1. Ďábel nosí Pradu
2. Pomsta nosí Pradu
3. Když ti život dává kapky
kategorie
Knihy » Beletrie » Knihy pro ženy » Romány pro ženy
Nakladatel
Baronet
Rozměr
137 x 208 x 34
isbn
978-80-7384-770-8
Počet stran
408
datum vydání
1.11.2013
ean
9788073847708
Vazba
pevná vazba
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.0 z 5 5 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček registrovaný uživatel

    Skvělá a svižná kniha, co vás vtáhne do děje už od první kapitoly. Samozřejmě spíše pro dámskou část čtenářů.

    Kniha, Baronet, 2013, 9788073847708

  • 3 z 5 hvězdiček registrovaný uživatel

    Možná jako většina jsem knihu četla až potom co jsem viděla film. Jak již bývá obvyklé, rozdíly mezi knihou a filmem jsou. Ale kniha má šmrnc, má vtip a co ocení každá žena, je to z prostředí módy. Takže pokud hledáte oddechové čtení, které Vás pobaví, tak s chutí do toho.

    Kniha, Baronet, 2013, 9788073847708

  • 4 z 5 hvězdiček Veronika registrovaný uživatel

    Kniha je trošku jiná než film. Nečte se to špatné, ale film je daleko lepší.

    Kniha, Baronet, 2013, 9788073847708

  • 5 z 5 hvězdiček Anett registrovaný uživatel

    Miluji jak knihu, tak film...Taková oddechovka...

    Kniha, Baronet, 2013, 9788073847708

  • 3 z 5 hvězdiček Petra Coufalová registrovaný uživatel

    Jedna z mála knih, kterou jsem četla poté, co jsem viděla film. Film mě naprosto ohromil a těšila jsem se na knižní předlohu, od které jsem očekávala ještě mnohem více než od filmu. Knížka mě zklamala a vůbec nenaplnila moje očekávání. Hodnocení tří hvězdiček dávám zejména za film, který je natočen na základě knižní předlohy.

    Kniha, Baronet, 2013, 9788073847708

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda