Dohoda s láskou. Když se sousedská nevraživost promění v touhu

Zoe se odjakživa lepí smůla na paty. Naposledy dostala v zaměstnání okamžitou výpověď ve chvíli, kdy odhalila podvody svého nadřízeného. Nejvíc jí ale znepříjemňuje život nesnesitelný soused Trevor. Vypotřebuje jí vždy teplou vodu, ukradne noviny a zaparkuje na jejím místě.

Trevor se považuje za velmi vstřícného domácího. Věří, že by nájemníci nemohli mít klidnějšího souseda než je on. Když na něj tedy vystartuje jeho nenápadná sousedka, považuje to za křivdu a v hádce ji urazí. Hned se jí snaží omluvit, ale Zoe mu to neusnadňuje.

Protiklady se přitahují

Pro ulevení svědomí Trevor nabídne Zoe práci a mezi sousedy vzniká křehké přátelství. To se později komplikuje dohodou, kterou spolu uzavřou. Zoe se začne do Trevora zamilovávat a ani on si není jistý svými pocity. Vztahu se rozhodně nebrání, ale má svůj vysněný ideál. Zoe do něj má daleko. Není ani oslnivá kráska a rozhodně neumí perfektně vařit. Trevor vůbec nechápe, proč ho jeho sousedka přitahuje čím dál víc.

Dohoda s láskou je druhým dílem ze série Pekelní sousedé. I v tomto příběhu se setkáváme s postavami z prvního dílu, takže kdo si je oblíbil, může se na ně znovu těšit. Kniha je ale vhodná ke čtení i bez znalosti prvního dílu.

 

K nedělnímu koláči ideální

Autorka stvořila lehce erotickou romanci, která se neuvěřitelně dobře čte a u které jsem se opravdu hodně nasmála. Postavy se nejdříve nesnáší a je zábavné sledovat jejich postupné spřátelení. A když se do toho zamotá ještě láska, je o zábavu postaráno.

Knihu můžu doporučit všem, kteří nečekají závratný děj, ale oddychový román, u kterého se příjemně romanticky naladí. Celý příběh prostupují zmínky o jídle a celkově je jídlo Trevorovou součástí. Aby taky ne, když pochází z rodiny, které byl zakázán přístup do celé sítě restaurací ve městě. Musím se přiznat, že i já jsem měla při čtení neustále chuť něco zobat, abych se mohla do ústřední dvojice pořádně vcítit.

Rozhodně si přečtu i další díl a umím si tipnout, který člověk z tohoto románu bude jeho hlavní postavou. A opravdu se těším, až i jeho zkrotí láska.

Mohlo by vás zajímat

Dohoda s láskou - R. L. Mathewsonová Nedostupné

4.5 z 5 hvězdiček

pevná vazba

Zoe už se dávno smířila s tím, že se jí smůla lepí na paty. Takže když přijde o práci a s jejím životem to začne jít z kopce, nečeká ani,...

Líbil se vám článek? Sdílejte ho s přáteli!

Sdílet 0 Sdílet

Nejnovější články