Hra Dinosauři – kniha s elektronickým bonusem

Hra Dinosauři – kniha s elektronickým bonusem - titulní obrázek

Dinosauři ve všech podobách jsou oblíbenými dětskými hračkami. Tyto stálice našemu synkovi vydrží nejspíš ještě hodně dlouho a kniha Dinosauři k nim určitě bude patřit.

O co jde

Kniha Dinosauři je ilustrovaná a určená všem dětem, které mají v oblibě velká monstra z období Jury. Aby nebyla stejná jako mnoho dalších, je doplněná o povedenou elektronickou tužku na baterie.

U každého dinosaura jsou uvedeny informace o jeho životě, potravě, množství zubů a podobně. Údaje jsou prezentovány formou kvízu. Správná odpověď se tedy vybírá z několika možností.

Věděli jste, že Tyranosaurus Rex měl dvě stě zubů a na celém světě byly nalezené pouze dvě kostry? Čím se živil Diplodokus? Rostlinami! Správně, šikulka!

Pro děti, které ještě neumí číst, bude tato kniha fungovat jako hezká encyklopedie. Ovšem jen do té doby, než přijde někdo starší a se čtením pomůže. Pak se všechno změní a z encyklopedie se stane velmi zábavná hra.

Kvalitní provedení

Kniha je vázaná a odolná i při hrubějším zacházení. Ilustrace jsou velmi příjemné. Dinosauři jsou barevnější, než nejspíš doopravdy byli. Jejich kresby jsou doplněné dětmi, které jim sedí za krkem nebo stojí vedle nich. Tužka reaguje na stlačení hrotu.

Ťuknutím na některou z odpovědí se z ní ozve zvuk, díky kterému snadno poznáte, zda je odpověď správná. Mimo zvukových efektů vyhodnocuje odpovědi i barevnými světelnými diodami. Červená je pro chybnou a zelená pro tu správnou.

Kniha je určená všem dětem, které mají rády dinosaury. Možná by mohla mít o několik listů více, nicméně i v této podobě spolehlivě zabaví jak malé, tak i větší děti. Informace o dinosaurech jsou v knize prezentovány velmi zábavnou formou, a proto se k ní náš syn velmi rád vrací.

Mohlo by vás zajímat

Dinosauři + elektronická tužka - Nedostupné

2.0 z 5 hvězdiček

kniha

Chceš vědět, jací živočichové žili na naší planetě před stovkami milionů let? Jak rychle se pohybovali? Čím se živili? Jak byli velcí?...

Líbil se vám článek? Sdílejte ho s přáteli!

Sdílet 0 Sdílet

Nejnovější články