Nebezpečné známosti Audiokniha (CD)
Nebezpečné známosti - Choderlos De Laclos Nedostupné

Audiokniha

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Temná komora

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 99 Kč

Temná komora

Kontroverzní příběh odkrývá pozadí milostných strategií, o nichž si dopisují požitkářští aristokraté markýza de Merteuil a vikomt de Valmont, kteří pro své potěšení a radost z moci manipulují city ostatních. Krutá hra s láskou a vášní však má své následky.Moderní zpracování nového překladu nadčasového epistolárního románu oživuje jeho živočišné… Přejít na celý popis

Sophie Lark: Unesená dědička Mafiánská rodina Griffinových mu zabila otce. Aby se pomstil, unesl a drží v zajetí jejich dceru –⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ baletku Nessu. Ale tak jako Zvíře ze slavné pohádky podléhá Mikolaj kouzlu Krásky, své malé baletky, která teď tančí jen pro něj... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Kontroverzní příběh odkrývá pozadí milostných strategií, o nichž si dopisují požitkářští aristokraté markýza de Merteuil a vikomt de Valmont, kteří pro své potěšení a radost z moci manipulují city ostatních. Krutá hra s láskou a vášní však má své následky.Moderní zpracování nového překladu nadčasového epistolárního románu oživuje jeho živočišné postavy ve zvukové podobě. Navenek bezúhonná markýza de Merteuil (Vilma Cibulková) rozehrává cynickou partii, v níž nejde o nic menšího, než o věneček její mladičké chráněnky Cecílie Volangesové (Klára Issová) a počestnost vdané paní de Tourvel (Kristýna Frejová). Spoluhráčem je jí proslulý proutník vikomt de Valmont (Jiří Dvořák), který má v rámci sázky za úkol obě ženy svést. Mnohé by se od něj mohl naučit i jinoch rytíř Danceny (Jan Meduna), bláznivě zamilovaný právě do nevinné Cecilie, která se však má vdávat za jiného. Forma vyprávění v dopisech tak po několika filmových adaptacích získává adekvátní podobu coby audio nahrávka, v níž má každá z hlavních postav svůj vlastní hlas, přičemž partu vypravěče se zhostil Igor Bareš. Nemilosrdné hry lásky šálivé pak ilustruje rovněž hudba francouzského skladatele Benoita Boriese.

Sdílet 0

Nakladatel
OneHotBook
datum vydání
1.08.2015
Vazba
CD
jazyk
čeština
Rozměr
145 x 130 x 10
ean
8594169480299

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 13 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 4 z 5 hvězdiček Alice registrovaný uživatel

    Na svou dobu velice zajímavě napsaná knížka plná intrik, svádění, neřestí. Je sice delší, ale určitě stojí za to si ji přečíst.

    Kniha, Odeon, 2013, 9788020714824

  • 4 z 5 hvězdiček Marťa registrovaný uživatel

    Hodně zajímavá kniha a na svou dobu velmi odvážná. Přiznávám, že některé z dopisů nebylo jednoduché přelouskat, ale knize to na zajímavosti neubralo. Je to kniha plná intrik a manipulací. Všem, kteří se cítíte na poněkud složitější četbu doporučuji. A pokud to pro vás není moc dobové, pusťte si film Velmi nebezpečné známosti :-)

    Kniha, Odeon, 2013, 9788020714824

  • 5 z 5 hvězdiček Oľga registrovaný uživatel

    Svet je veľká šachovnica a dvaja veľmajstri markýza de Merteuil a vikomt de Valmont posúvajú figúrky a bavia sa. Pikantný príbeh. Rozhodne si pozrite aj film.

    Audiokniha, OneHotBook , 2015, 8594169480299

  • 5 z 5 hvězdiček Martina B. registrovaný uživatel

    Historie, nádech lásky, vášně, intrik ... Pohodové čtení pro lepší večery

    Kniha, Academia, 2007, 9788020014375

  • 4 z 5 hvězdiček Iva registrovaný uživatel

    Jedná se o přepisy korespondencí, možná i proto se kniha špatně čte. Nejedná se totiž o klasický příběh Bylo, nebylo ,... Také je to jedna z mála knih, která je lepší ve filmové verzi.

    Kniha, Leda, 2019, 9788073355722

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora