Klášterní madrigal Audiokniha (CD)
Klášterní madrigal - Vlastimil Vondruška,Jan Hyhlík Nedostupné

Audiokniha

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Britské dobrodružství Jamese Martina

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 999 Kč dárek zdarma v hodnotě 499 Kč

Britské dobrodružství Jamese Martina

Kdesi pod horami u hranic Českého království se nachází Klášter s rozsáhlým panstvím původně čítajícím desítky vesnic, dnes Bohem i generální kapitulou v Selbru opuštěným a chátrajícím. Spravují ho líní řeholníci a obývají hříšní poddaní. Každý má rád své pohodlí. Čas tu plyne klidně, když do skriptoria Kláštera dorazí královská listina, která… Přejít na celý popis

Mona Kasten: Křehké srdce Jsou si tak blízcí, a přesto jako by je dělil celý svět. Emotivní milostný příběh Mony Kasten pokračuje! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Kdesi pod horami u hranic Českého království se nachází Klášter s rozsáhlým panstvím původně čítajícím desítky vesnic, dnes Bohem i generální kapitulou v Selbru opuštěným a chátrajícím. Spravují ho líní řeholníci a obývají hříšní poddaní. Každý má rád své pohodlí. Čas tu plyne klidně, když do skriptoria Kláštera dorazí královská listina, která náhle po osmdesáti letech od žádosti schvaluje povýšení jedné z vesnic na město. Nastane ovšem problém - která vesnice by to vlastně měla být? A jak si poradit s takovým zájmem vrchnosti? To budou muset začít platit daně, starat se o svěřené pozemky nebo dokonce pracovat? Poddaní začínají intrikovat, aby se této povinnosti vyhnuli.

Sdílet 0

Nakladatel
Tympanum
Délka
00:00:00
ean
8594072270697
Vazba
CD
datum vydání
1.10.2022
Rozměr
130 x 145 x 8
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.8 z 5 5 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Miroslav Bísek registrovaný uživatel

    Kniha se čte velice dobře, autor má téma a především děj naprosto skvěle zpracováno. Kniha velice dobře pobaví - nepřestanete se smát nad všemi komickými situacemi a nad dialogy. Velice doporučuji jako oddech po vážných tématech.

    Kniha, Moba, 2017, 9788024377520

  • 5 z 5 hvězdiček František Stejskal registrovaný uživatel

    Knížku jsme přečetli s manželkou a velice jsme si čtení užili.Autor si podle nás musel psaní velice užívat. Náš společný názor: skvělá alegorie dnešní doby.Ono se v podstatě proti minulému režimu mnoho nezměnilo. Přemalovali se fángle a hloupost opět vládne, mnohdy ještě víc než předtím. Mocenské elity plynule přelezly z jednoho konečníku do druhého (SSSR-USA). Obyčejní lidé je opět nezajímají.Zdánlivě veselá, povrchní kniha, ale opak je pravdou. Kniha hodná zamyšlení. Skvěle napsané. Díky autore !!!! Jinak jsme vděční čtenáři Vlastimila Vondrušky.

    Kniha, Moba, 2017, 9788024377520

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora