Jak jsem nebyla na Lvech a jiné příhody Audiokniha (CD)
Jak jsem nebyla na Lvech a jiné příhody - Martina Preissová Nedostupné

Audiokniha

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dědictví špionů

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 999 Kč dárek zdarma v hodnotě 299 Kč

Dědictví špionů

I když pracuje po večerech v bizarním kostýmu s vrstvou make-upu na tváři a občas ji vidíte v televizi, je herečka člověk, jako každý jiný. Její pyramida potřeb je zrovna tak obtížně zdolatelná jako ta vaše. A občas stejně jako vy klopýtá už na těch nejnižších stupních. Příhody a úvahy Martiny Preissové o tom, jak se smířit s časem, drobnými i… Přejít na celý popis

Lena Kiefer: Westwell: Tíživá lehkost lásky Jejich starší sourozenci zemřeli, protože se milovali. Oni byli předurčeni k tomu, aby se nenáviděli. Ale proti citům jsou bezmocní. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

I když pracuje po večerech v bizarním kostýmu s vrstvou make-upu na tváři a občas ji vidíte v televizi, je herečka člověk, jako každý jiný. Její pyramida potřeb je zrovna tak obtížně zdolatelná jako ta vaše. A občas stejně jako vy klopýtá už na těch nejnižších stupních. Příhody a úvahy Martiny Preissové o tom, jak se smířit s časem, drobnými i většími komplikacemi všedních dní, své profese, své rodiny, a vlastně se sebou, jsou vtipné, něžné i nahořklé, vždy ale úsměvné. Protože i kdyby třeba občas nebylo veselo, vždycky je možné podívat se z okna, zazpívat si v autě, políbit muže, ale hlavně se brát takoví, jací jste. Vtipné fejetony, které vám umožní nahlédnout do života jedné téměř normální rodiny s výraznými osobnostmi, jejichž radosti i starosti mohou být podobné těm vašim.

Audiokniha obsahuje bonusový text napsaný přímo pro Martina Preisse.

 

Sdílet 0

Nakladatel
Tympanum
datum vydání
11.05.2022
Vazba
CD
jazyk
čeština
Rozměr
126 x 141 x 6
ean
8595693408032

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 5 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Anonym registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Knížka mě překvapila svou čtivostí, měla jsem ji brzy přečtenou. Chválím autorku, herečku, matku, manželku. Na nic si nehraje, je prostě svá.

    Kniha, CPress, 2021, 9788026436065

  • 5 z 5 hvězdiček Renáta Lasevičová registrovaný uživatel

    Dechberoucí pohodovka - smála jsem se i brečela zároveň. Jako herečku paní Preissovou zbožňuji, a nyní i jako spisovatelku. Všimla jsem si, že je stejný ročník jako já, a ten provází zřejmě stejný syndrom ,mé duši je taky pětadvacet. Děkuji paní spisovatelko za nádherný čtenářský zážitek. A snad do budoucna se budu těšit na další.

    Kniha, CPress, 2021, 9788026436065

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora