Rozpálený

Autor Julie Kenner

Rozpálený - Julie Kenner Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Pro fanoušky Padesáti odstínů šedi, Obnažené a především Stark Trilogy přichází další nová erotická série o třech mocných a záhadných mužích a krásných ženách, které je umí dostat na kolena, a o stravující vášni, která je spojuje. Ve třetí, závěrečné knize z názvem Rozpálený, se Cat rozhodne konečně získat muže, po kterém dlouho touží. Lásku však… Přejít na celý popis

Lynn Painter: Lepší než ve filmu Beznadějná romantička Liz je ochotná udělat cokoliv, aby získala svého vysněného prince na bílém koni. I kdyby to znamenalo spřátelit se s Wesem, klukem ze sousedství, který jí už od dětství dokazuje, že je prvotřídní osinou v zadku.. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Pro fanoušky Padesáti odstínů šedi, Obnažené a především Stark Trilogy přichází další nová erotická série o třech mocných a záhadných mužích a krásných ženách, které je umí dostat na kolena, a o stravující vášni, která je spojuje. Ve třetí, závěrečné knize z názvem Rozpálený, se Cat rozhodne konečně získat muže, po kterém dlouho touží. Lásku však nehledá – jejím cílem jsou vzrušující zážitky, které záhadný a nebezpečný Cole představuje už na první pohled. Celý svůj život Cat prožila v předstírání, lžích a klamech. Narodila se pro podvody a vyrostla ve vzrušujících hrách na to, že je někým jiným, než doopravdy je. Řídila se jediným pravidlem – nepustit si nikoho k sobě příliš blízko. Až do chvíle, kdy ke Coleovi Augustovi nedokázala zůstat chladná. Sexy Cole je drsný chlápek, ale přesto dokáže být naprosto věrný. Skrývá však temná tajemství a jeho jizvy na duši jsou hluboké. Není mnoho žen, které by se dokázaly vyrovnat s jeho pochybnou minulostí i s podstatou jeho prudké žádosti. Ale něco na něm Cat láká a vábí, a jejich vzájemné touze nedokáže odolat. Riziko je však větší, než by Cat čekala: Dokáže svou hru proměnit v něco skutečného? Dokáže opravdu milovat?

Sdílet 0

série
Most Wanted 3. díl z 3
Další ze série
1. Vytoužený
2. Nažhavený
3. Rozpálený
kategorie
Knihy » Beletrie » Světová beletrie
Nakladatel
Baronet
Rozměr
130 x 202 x 31
isbn
978-80-269-0123-5
Počet stran
384
datum vydání
1.04.2015
ean
9788026901235
Vazba
pevná vazba
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.3 z 5 9 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 2 z 5 hvězdiček MichalaT. registrovaný uživatel

    Je to jasný, tuhle sérii už nikdy číst nebudu, žár v očích vystřídal žár ve tváři. Myslím, že autorka neumí jinými slovy vyjádřit nadrženost.

    Kniha, Baronet, 2015, 9788026901235

  • 4 z 5 hvězdiček Veronika registrovaný uživatel

    Stejně jako předchozí díly i tento je taková erotická oddechovka.

    Kniha, Baronet, 2015, 9788026901235

  • 5 z 5 hvězdiček Věra Reňáková registrovaný uživatel

    Tak na závěr trilogie opravdu ten nejtvrdší sex nakonec. Je náhoda, že se sejdou tři kámoši a všichni mají podobné choutky a ke všemu i holky co se tomu podrobují. To se jen tak nevidí, mít kámošky se stejnou chtivostí sexu, ale i to se koneckonců může stát, pokud se setkávají ve stejných kruzích.

    Kniha, Baronet, 2015, 9788026901235

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 79 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora