Nenalezená
Nenalezená - Remigiusz Mróz Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Kdybych ji požádal o ruku jen chvíli dřív, nikdy by se to nestalo. Nikdo by nás nenapadl. Já bych neskončil v nemocnici a ona by navždy nezmizela z mého života. Deset let po zmizení své snoubenky je Damian Werner přesvědčen, že už ji nikdy neuvidí. Jednoho dne však nečekaně narazí na stopu ztracené dívky. Kdosi vložil její fotografii na sociální… Přejít na celý popis

Agustina Bazterrica: Devatenáct pařátů a jeden temný pták Hororové povídky od autorky bestselleru Znamenitá mrtvola! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Kdybych ji požádal o ruku jen chvíli dřív, nikdy by se to nestalo. Nikdo by nás nenapadl. Já bych neskončil v nemocnici a ona by navždy nezmizela z mého života.

Deset let po zmizení své snoubenky je Damian Werner přesvědčen, že už ji nikdy neuvidí. Jednoho dne však nečekaně narazí na stopu ztracené dívky. Kdosi vložil její fotografii na sociální síť Spotted.
Werner se zpočátku domnívá, že se jedná jen o náhodnou podobnost, ale pak neznámý člověk nahrává další fotku. Fotku, kterou udělal Werner sám jen pár dnů před snoubenčiným zmizením – a kterou od té doby nikomu neukázal.
Kdo teď dívku prostřednictvím internetu hledá? A je to opravdu ona?"

Damian znal svou dívku od dětství, trávili spolu každý den. Při hledání odpovědí na své otázky však zjišťuje, že o ní nevěděl všechno...

Nenalezená je první polský psychologický thriller, který dosahuje úrovně světových bestsellerů.

Sdílet 0

Nakladatel
Domino
Rozměr
135 x 210 x 28
jazyk
čeština
Počet stran
450
datum vydání
1.09.2018
isbn
978-80-7498-290-3
Vazba
pevná vazba
datum dotisku
4.12.2020
ean
9788074982903
  • Sabina Bubníková Sabina Bubníková

    Pokud jste četli Zmizelou, Dívku ve vlaku či Ví o tobě, víte, na jaký závěr se můžete „těšit“. Konec je více než překvapivý, role osob v příběhu se nepředvídatelně mění a jejich chování stejně tak. Příběh je vystavěn skvěle a autor s vámi během čtení pěkně manipuluje. Jakmile se zdá, že jste prokoukli veškeré úmysly všech aktérů, příběh se zlomí a vám se z toho kotrmelce téměř udělá nevolno.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.3 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 3 z 5 hvězdiček Zuzka-Knižníček registrovaný uživatel

    Knížku jsem poslouchala jako audioknihu, asi bych hodnotila ještě méně hvězdičkami, ale závěrečný doslov mě přesvědčil, že zlatý střed, tedy 3* jsou v pořádku. Námět byl zajímavý a pointa ještě víc, ale jinak mě přišla ženská postava jako nadčlověk, zvládala i nemožné a ještě u toho stíhala plánovat, atd. Nemůžu více specifikovat, abych nespoilerovala, ale i hlavní mužská postava na mě občas působila naivně a hloupě. Knížka se poslouchala dobře, ale určitě se k ní už nevrátím a k přečíst si ji nutně nemusíte, alespoň ne na mé doporučení :-)

    Kniha, Domino, 2018, 9788074982903

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda