4.5 z 5 hvězdiček
pevná vazba357 Kč
Běžně 399 Kč
Kniha ( pevná vazba )
357 Kč s DPH
Běžně 399 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Třetí z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 120 receptů na maso a 30 receptů na přílohy a omáčky v 10 kapitolách – vše pečlivě vybráno a vyzkoušeno redaktorkami Apetitu:Hovězí & telecí maso, Vepřové maso, Jehněčí & kůzlečí maso, Králík, Zvěřina, Mleté maso, Domácí zabijačka & uzené maso, Grilování, Omáčky & knedlíky, Na nákupu & v kuchyni.V… Přejít na celý popis
Někdo ve městě vraždí dívky a zohavuje jejich těla, aby je pak nechal obyvatelům na odiv. Ovšem podezřelí ani stopy neexistují a zoufalství roste... Více informací
Třetí z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 120 receptů na maso a 30 receptů na přílohy a omáčky v 10 kapitolách – vše pečlivě vybráno a vyzkoušeno redaktorkami Apetitu:Hovězí & telecí maso, Vepřové maso, Jehněčí & kůzlečí maso, Králík, Zvěřina, Mleté maso, Domácí zabijačka & uzené maso, Grilování, Omáčky & knedlíky, Na nákupu & v kuchyni.V kuchařce Maso najdete klasické české úpravy masa, proslulé světové recepty a tajné tipy nejlepších kuchařů. Podle našeho podrobného návodu je uvaří i začátečníci.
4.0 z 5 4 hodnocení čtenářů
2× 5 hvězdiček 1× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 1× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
4 z 5 hvězdiček Veronika registrovaný uživatel
Tuto kuchařku jsem musela koupit, protože můj muž miluje maso. Určitě si vyberete. Recepty jsou chutné. Člověk dostane chuť jenom co vidí ty fotky.
Kniha, Apetit, 2012, 9788090467521
5 z 5 hvězdiček Denisa registrovaný uživatel
Pořizovala jsem přítelovi, milovníku masa. Dost z ní čerpá inspiraci. Recepty jsou super a fotky krásné.
Kniha, Apetit, 2012, 9788090467521
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.