Už vím proč

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Víte, jak se dělá čokoláda a jak se vyrábí cukr? A proč se sýr jmenuje camembert, či hermelín? Z čeho jíme, pijeme a kde bydlíme? Kdo neví, hned se dozví! A nejen to – i jak vzniká porcelán, mýdlo, látka, nářadí, nábytek, kniha, film a spousta dalších předmětů kolem nás. Poznáte výrobky a jejich výrobní procesy v dobách dávných i nedávných.… Přejít na celý popis

Vesmírníček: Letíme dál aneb už zase usínáme s vědou Nejkrásnější dětská kniha se vrací! Objevujte tajemství vesmíru a mimozemského života s úžasnými ilustracemi, z nichž některé svítí ve tmě! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Víte, jak se dělá čokoláda a jak se vyrábí cukr? A proč se sýr jmenuje camembert, či hermelín? Z čeho jíme, pijeme a kde bydlíme? Kdo neví, hned se dozví! A nejen to – i jak vzniká porcelán, mýdlo, látka, nářadí, nábytek, kniha, film a spousta dalších předmětů kolem nás. Poznáte výrobky a jejich výrobní procesy v dobách dávných i nedávných. Kniha je plná ilustrací a vypráví o běžných věcech, které mnohdy bereme denně do ruky.

Sdílet

Nakladatel
Albatros Media
Rozměr
195 x 255
datum dotisku
20.09.2021
ean
9788000054322
Počet stran
144
Vydání
3
jazyk
čeština
Vazba
pevná vazba
datum vydání
4.04.2019
isbn
978-80-00-05432-2

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • Janka K. registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Knihu jsem četla jako 12-letá,dodnes si některé věci pamatuji např. jak funguje lidské oko. Super, doporučuji

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 299 Kč Nápověda