0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
Jediná středomořská kuchařka, kterou budete potřebovat: nádherná, výpravná, s recepty, které voní a chutnají už z papíru. Díky nim poznáte úchvatný italský ostrov Sardinii a pochopíte, jak jsou si česká a sardská kuchyně blízké. A to až neuvěřitelně. Na Sardinii se stejně jako v Čechách pečou koblihy, kachna se zelím, chleba i krkovička, vaří… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Italská kuchařka
-
Řecká kuchyně
-
Středomořská kuchyně
-
Kuchařka RODINY dona Corleona
-
Řecká odysea aneb Slavné báje a recepty (Edice Apetit)
-
Country kuchařka
-
Elfí kuchařka
-
Sardinie
-
Velká kuchařka Marka Svobody, letem světem
-
Maďarská kuchařka
-
Yotam Ottolenghi: Kuchařka
-
Nízkosacharidová středomořská kuchařka
-
Paličkou praštěná kuchařka
-
Banátská kuchařka
-
Klasická italská kuchyně
-
S chutí Chorvatska
-
Dej si mě
-
Komfort
-
Mlsné čenichání
-
Honzíkovy cesty
-
Mexická domácí kuchyně
-
Five Nights at Freddy's: Oficiální kuchařská kniha
-
Jeruzalém
-
Všechny chutě Řecka
Jediná středomořská kuchařka, kterou budete potřebovat: nádherná, výpravná, s recepty, které voní a chutnají už z papíru. Díky nim poznáte úchvatný italský ostrov Sardinii a pochopíte, jak jsou si česká a sardská kuchyně blízké. A to až neuvěřitelně. Na Sardinii se stejně jako v Čechách pečou koblihy, kachna se zelím, chleba i krkovička, vaří se čočka, slepičí vývar nebo třeba kančí guláš. Ovšem i spoustu místních, jedinečných specialit, které nikde jinde nenajdete. Recepty jsou povětšinou jednoduché, prosté, z běžně dostupných surovin a vždycky strašně dobré.
Autorka knihy, Karolina Konečná, novinářka, která miluje cestování a zbožňuje vaření, je sbírala přímo na Sardinii - od místních hospodyň, majitelů a majitelek restaurací, farem, od rybářů i myslivců. Každý ze 103 receptů doprovází celostránková fotografie, některé doplňují i fotografie postupu. No a rovnou na ostrov, tam vás přenese spousta fotografií z autorčiných cest na Sardinii.
Kniha je rozdělená do devíti kapitol, takže poznáte všechny sardské delikatesy, od ryb, přes maso, zeleninu, polévky, chleba až po zvěřinu, těstoviny či místní sladkosti.
- Nakladatel
- Kuchařka z ostrova
- Rozměr
- 220 x 268 x 30
- jazyk
- čeština
- Počet stran
- 320
- Hmotnost
- 1000 g
- isbn
- 978-80-260-7006-1
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 1.11.2014
- ean
- 9788026070061
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
-
Stále nemáte dárky? Nebojte, tyhle stihnete nakoupit i zítra!
-
Vánoce na Skotské vysočině: Příběh, který vás dokonale naladí na sváteční atmosféru | RECENZE
-
Darujte pod stromeček deskovou hru! | Vánoce voní knihou
-
Triumf pro českou fantastiku: Legie je Knihou roku Lidových novin
-
AOMU: česká aromaterapie, která zpříjemní čtení i každý den
-
Těchto 5 knih potěší každého fanouška napínavých příběhů | Vánoce voní knihou
-
Máme pro vás novinku: Pojištění proti poškození a ztrátě pro nákupy bez starostí
-
Svědectví o životě v KLDR 2 - Hovory z rudého pekla | RECENZE
-
10 nejlepších deskovek, které prostě musíte vyzkoušet!
-
Pirueta - když se hokej potká s baletem: Pohádka, které nejde odolat | RECENZE
-
Darujte dětem kouzlo Vánoc: jedinečný set Albi tužky a Zimních pohádek jen u nás!
-
Láska na spadnutí: Román plný pořádného jiskření a lehkého humoru | RECENZE