Italské kulturní dědictví UNESCO (Defekt)
Italské kulturní dědictví UNESCO (Defekt) - Simona Stoppa Nedostupné

Defekt

Stav Velmi dobrý

Vada Lehce poškrábané a zašpiněné desky, lehce naražený a natržený hřbet, lehce naražené a odřené rohy.

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Horké mléko

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 999 Kč dárek zdarma v hodnotě 299 Kč

Horké mléko

Itálie diktovala celoevropské trendy v oblasti architektury, malířství a sochařství od dávné antiky až po raný novověk. Nikoho tedy jistě nepřekvapí, že se kolébka evropské civilizace pyšní největším počtem památek zapsaných na seznam UNESCO.Kniha od italské novinářky a režisérky přírodovědných snímků Simony Stoppy nabízí ucelenou a chronologicky… Přejít na celý popis

Co poslouchat na dovolené či při cestě tam? Audioknihy se slevou až 50 % Připravili jsme pro vás akční nabídku audioknih, které si můžete pustit do uších při dlouhém cestování, když máte hlučné sousedy na ubytování, před spaním nebo třeba na pláži. Více informací

Popis

Itálie diktovala celoevropské trendy v oblasti architektury, malířství a sochařství od dávné antiky až po raný novověk. Nikoho tedy jistě nepřekvapí, že se kolébka evropské civilizace pyšní největším počtem památek zapsaných na seznam UNESCO.
Kniha od italské novinářky a režisérky přírodovědných snímků Simony Stoppy nabízí ucelenou a chronologicky seřazenou kolekci všech 51 hmotných i nehmotných světových dědictví Apeninského poloostrova. Samozřejmostí jsou také působivé fotografie vybraných lokalit, jež prokládají výpravný text.
Plejáda italských klenotů polahodí oku a potěší ducha všech milovníků přírodních krás, kultury a památek a také příznivce cestování, kteří zde jistě najdou inspiraci k návštěvě mnoha atraktivních oblastí, více či méně známých.
Působivé dílo čtenáře povede po stopách starobylých kultur a civilizací, napříč dějištěm těch nejvýznamnějších historických událostí a zprostředkuje mu osobité kouzlo země, jež má stále co nabídnout.

Sdílet 0

Nakladatel
Pangea
Hmotnost
2150 g
isbn
DEF0000034303
Počet stran
272
datum vydání
19.10.2020
ean
DEF0000034303
Vazba
pevná vazba
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.2 z 5 9 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • Vladimír Tranta registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Pro milovníky Itálie a pro další cesty po Itálii perfektní kniha. Krásné fotografie i kvalitní popis. Dále sazba a lom knihy je pro mne špičkový. DOPORUČUJI.

    Přečíst více
  • Durasova registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček

    Nadherné zpracování

    Přečíst více
  • Vlastislav registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Knihu mám jako dárek, takže jsem ji jen opatrně prolistoval a vypadá velmi dobře. Doufám, že naši zcestovalí příbuzní v ní najdou ještě mnoho míst, kam se rádi podívají.

    Přečíst více
  • Milena Hejlová registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Kniha je skvělá. Pěkné fotografie, informace o památkách stručné, srozumitelně podané. Pro snadnější orientaci v knize chybí obsah. Dobře investované peníze.

    Přečíst více
  • Hana Kočová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    \skvělá kniha s nádhernými fotografiemi a zajímavým textem. Jako milovnice a obdivovatelka italské kultury jsem byla velmi potěšena

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda