Pokémon TCG: Champion´s Path - Super Premium

Pokémon TCG: Champion´s Path - Super Premium - neuveden Nedostupné
Značka
Pokémon Company
Vazba
hry
Rozměr
206 x 387 x 62
Od věku
6 let
jazyk
čeština
ean
0820650808043
Témata
Pokémon
Kategorie
Hry » Karetní hry » Sběratelské » Pokémon TCG

Pokémon TCG: Champion´s Path - Super Premium

    • Produkt je nedostupný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Pokémon Champion’s Path Marnie Premium Collection je prémiové balení, ve kterém naleznete dvě foilové promo karty s Pokémony Grimmsnarl V a Morpeko V, unikátní herní podložku, 8 doplňkových booster balíčků ze speciálního mini setu Champion’s Path a dva připínací odznáčky. Rozšiřte sbírku karet ze speciální edice Champion’s Path pohodlným způsobem a pokud budete mít štěstí, narazíte při rozbalování také na velmi hodnotné Pokémony V a VMAX.

Pokémoní trenérka Marnie patří v oblasti Galar k těm nejsilnějším a nejoblíbenějším ligovým vyzyvatelům! Má za sebou spoustu fanoušků tvořící bizarní Team Yell, který se specializuje především na temné Pokémony oblasti Galar. Pár takových si může každý sběratel a hráč přidat do sbírky díky Pokémon TCG Marnie Collection, ve kterém se nachází karta Morpeka V a Grimmsnarla V v unikátním foilovém Promo provedení. Každý správný fanoušek Marnie získá v tomto produktu také dva připínací odznáčky jejích nejvěrnějších Pokémonů (Morpeko a Grimmsnarl) a stylovou herní podložku s motivem právě zmíněné oblíbené trenérky. Tak na co ještě čekáš? Každá cesta šampiona končí přece výzvou Pokémoní ligy!

Pokémon Premium Collection je speciální dárkové balení karetní hry Pokémon, ve kterém vedle doplňkových Boosterů a vybrané foilové Promo karty a připínací odznáček. Premium Collection Boxy jsou terčem pro všechny vášnivé sběratele, protože obsahují speciální foilové karty, který nikde jinde nenajdete!

Pokémon sada Champion's Path je speciální mini edice do karetní hry Pokémon TCG. Jednotlivé doplňkové Booster balíčky lze získat pouze ve vybraných produktech Champion's Path. V edici narazíte na spoustu nových Pokémonů z oblasti Galar a těšit se můžete také na spoustu nových Pokémonů V a pokud budete mít štěstí, narazíte také na nové obrovské Pokémony VMAX

Pokémon Booster z edice Champion's Path je základní doplňkový balíček karetní hry Pokémon, který nabízí hráčům možnost rozšířit si herní balíček nebo sbírku o nové karty. V každém je 10 náhodných karet z vybrané edice, kdy jedna z nich je vzácná a pokud máte štěstí, můžete takto objevit i vzácné Pokémony V a VMAX!

Balení obsahuje:

  • 1x foilová promo karta s Pokémonem Grimmsnarl V
  • 1x foilová promo karta s Pokémonem Morpeko V
  • 2x sběratelský odznáček s Pokémonem Morpeko v Hangry módu a Grimmsnarl
  • 1x nádherná podložka s trenérkou Marnie a jejími Pokémony
  • 8x booster karetní hry Pokémon Champion's Path (každý obsahuje 10 karet)
  • 1x karta s kódem pro online verzi Pokémon TCG

Darcy Coates: Limitovaná edice Strašidelné domy Kdo se rád bojí, nesmí si nechat ujít knížky Darcy Coates. První tři díly její hororové série Strašidelné domy nyní vycházejí v limitované edici s až děsivě krásnou ořízkou! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda