Da Vinciho kód (brož.)

Autor Dan Brown

Da Vinciho kód (brož.) - Dan Brown Nedostupné

Kniha ( měkká vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Brožované vydání světového bestselleru a předlohy filmu Šifra mistra Leonarda. Ve Velké galerii v Louvru je zavražděn kurátor Jacques Saunière. Jeho tělo je nalezeno ve velmi podivné pozici a vedle něj leží záhadná zašifrovaná zpráva. Policie přizve k vyšetřování harvardského profesora symbologie Roberta Langdona, a brzy se na scéně objeví i… Přejít na celý popis

Robert Bryndza: Anděl smrti Mrtvý politik i fotbalová hvězda, zmatená Metropolitní policie a stopy vedoucí k sexuální pracovnici. Nový Robert Brynzda je tady! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Brožované vydání světového bestselleru a předlohy filmu Šifra mistra Leonarda. Ve Velké galerii v Louvru je zavražděn kurátor Jacques Saunière. Jeho tělo je nalezeno ve velmi podivné pozici a vedle něj leží záhadná zašifrovaná zpráva. Policie přizve k vyšetřování harvardského profesora symbologie Roberta Langdona, a brzy se na scéně objeví i mladá francouzská kryptoložka Sophie Neveuová. Spolu se prodírají spletí hádanek a zanedlouho zjistí, že kurátor měl cosi společného s Převorstvím sionským a obětoval život, aby ochránil nejposvátnější tajemství, které bylo tajné společnosti svěřeno, totiž místo, kde se nachází Svatý grál. Toto vydání je bez ilustrací a nákresů.

Sdílet 0

Nakladatel
Argo
Rozměr
155 x 220 x 35
isbn
978-80-7203-786-5
Počet stran
434
datum vydání
5.05.2006
ean
9788072037865
Vazba
měkká vazba
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.8 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Lukáš Chlubna registrovaný uživatel

    Film jsem viděl před lety a uchvátil mě svojí myšlenkou. Pak jsem na něj zapomněl, ale tajemství ve mně zůstalo. Občas jsem si vyhledal informace, zhlédnul dokument, ale knize Dana Browna jsem se vyhýbal. Přišla mi jako main stream, i když ona to celé odstartovala. Nakonec si ke mě našla cestu a já ji po třech dnech dočetl. Je rozhodně lepší než film, jedinou stránku jsem se nenudil, těšil jsem se, co nového se dozvím dál. Obrazové vydání je ještě živější, byl to zážitek. Kniha a film mají jemně rozdílné konce 'odhalení'. A, ano, já té myšlence věřím. Nebo má alespoň reálné jádro. Pět hvězd.

    Kniha, Argo, 2006, 9788072037865

  • 4 z 5 hvězdiček Markéta registrovaný uživatel

    Dobře napsaný, napínavý příběh, který čtenáře chytne - zvlášť pokud mají rádi konspirační teorie. Líbí se mi promyšlení detailů.

    Kniha, Argo, 2006, 9788072037865

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora