0.0 z 5 hvězdiček
kniha1 049 Kč
Kniha ( pevná vazba )
The Kitchen Science Cookbook is a beautifully crafted book with a unique twist: each recipe is a science experiment that you can do at home, using the everyday ingredients you'll find in your kitchen. No need to be a science expert -- these easy-to-follow recipes make mind-blowing science experiments fun for everyone. From sticky ice and raising… Přejít na celý popis
Knížky za 19 a 49 Kč? Máme! Naplnili jsme celou slevovou kategorii skvělými tituly, které z našich akcí ještě neznáte, a dali jsme jim tyto vesele nízké cenovky! Více informací
The Kitchen Science Cookbook is a beautifully crafted book with a unique twist: each recipe is a science experiment that you can do at home, using the everyday ingredients you'll find in your kitchen.
No need to be a science expert -- these easy-to-follow recipes make mind-blowing science experiments fun for everyone. From sticky ice and raising raisins to balloon science and scrumptious slime, nanotechnologist and educator Michelle Dickinson shows that we can all be scientists, no matter how young or old.
With recipes tested by hundreds of enthusiastic families around the world, The Kitchen Science Cookbook is the perfect gift for all ages.
5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů
1× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
5 z 5 hvězdiček Jaroslav registrovaný uživatel
Krásná kniha s inspiracemi pro rodinnou zábavu. Autorka je popularizátorkou vědy na Novém Zélandu s bohatými zkušenostmi v získávání dětské pozornosti k vědeckému poznání.
Kniha, Particular Books, 2019, 9780241395585
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.