Smrt z arktické oblohy

Autor Leo Kessler

Smrt z arktické oblohy - Leo Kessler Nedostupné

Kniha

    • Produkt je nedostupný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Duben 1940 V posádkovém městě Wittlichu na řece Mosele se úderný prapor SS Wotan připravuje na svou první bojovou operaci za 2. světové války – slavnostní vstup do Kodaně coby Vůdcova elitní formace. Hitler se rozhodl před útokem na Francii obsadit Dánsko a Norsko, protože potřebuje železnou rudu z norského přístavu Narvik. Uprostřed příprav se… Přejít na celý popis

Gillian McAllisterová: Stane se včera Zítra se stane matkou vraha, ale to nesmí dopustit! Je odhodlaná vracet se den za dnem tak daleko zpátky časem, dokud nenajde způsob, jak tomu zabránit. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Duben 1940
V posádkovém městě Wittlichu na řece Mosele se úderný prapor SS Wotan připravuje na svou první bojovou operaci za 2. světové války – slavnostní vstup do Kodaně coby Vůdcova elitní formace. Hitler se rozhodl před útokem na Francii obsadit Dánsko a Norsko, protože potřebuje železnou rudu z norského přístavu Narvik.
Uprostřed příprav se náhle objeví bývalý důstojník Wotanu Kuno von Dodenburg, který s hrstkou dobrovolníků bojoval na podzim 1939 po boku Wehrmachtu v Polsku. Proti vůli velitele Supa žádá o dobrovolníky, kteří by provedli speciální výsadek v Norsku.
Tajná mise, schválená osobně Hitlerem, má za úkol přistát v neutrálním Norsku a odříznout klíčovou železnici, po níž se převáží železná ruda. Jenže německá tajná služba mezitím zjistila, že také Churchill plánuje invazi do Norska, aby zastavil přepravu rudy do Říše.
V závodě s norskými partyzány, britskými bojovníky na lyžích a krutým zimním počasím míří hrstka dobrovolníků SS po svém prvním vzdušném výsadku k velkému přístavu. Budou tam včas? Pokud ne, Britové možná dokážou zvrátit průběh války.

Sdílet 0

Nakladatel
Nadace Archa Chantal
ean
9788026901327
jazyk
čeština
isbn
978-80-269-0132-7

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora