Poslední hodiny
Poslední hodiny - Minette Walters Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Červen 1348: Z přístavního města Melcombe v hrabství Dorseteshire se do Anglie začíná šířit mor. Lidé, kteří nejsou připraveni na prudkost nákazy a rychlost, se kterou se šíří, a umírají po tisících. Na panství Develish se lady Anne ujímá budoucnosti svých poddaných včetně dvou set nevolníků. Tato silná, soucitná a vynalézavá žena si vybírá za… Přejít na celý popis

Velký den hororu | První kniha Darcy Coates Duch domu Ashburnů ZDARMA Duch domu Ashburnů, první kniha milované Darcy Coates, se dočkala své audio verze. A abychom to společně pořádně oslavili můžete si ji poslechnout zcela zdarma! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Červen 1348: Z přístavního města Melcombe v hrabství Dorseteshire se do Anglie začíná šířit mor. Lidé, kteří nejsou připraveni na prudkost nákazy a rychlost, se kterou se šíří, a umírají po tisících. Na panství Develish se lady Anne ujímá budoucnosti svých poddaných včetně dvou set nevolníků. Tato silná, soucitná a vynalézavá žena si vybírá za správce panství nemanželského syna a otroka Thaddeuse Thurkella. Společně se rozhodují, že nevolníky přestěhují za opevněné zdi a vyhlásí na celém Develishi karanténu. Náhlé zhroucení navyklého společenského řádu, kde nevolníci existují pouze proto, aby sloužili svým pánům, brzy přináší konflikty. Lidé, kteří neví, co se děje ve světě za zdmi, bojují sami se sebou, s Bohem a s děsivou nejistotou toho, co přinese budoucnost. Lidé lady Anne se bojí vyhladovění, ale z moru mají strach ještě větší. Kdo z nich bude mít dost odvahy na to, aby opustil bezpečí pevných zdí? A jaké bezpečí jim Develish nabídne, když strašlivá událost ohrozí samotné základy zavedených pořádků?

Sdílet 0

série
Černá smrt 1. díl z 2
Další ze série
1. Poslední hodiny
2. Nejtemnější půlnoc
kategorie
Knihy » Historická literatura » Historické romány
Nakladatel
Kalibr
Rozměr
156 x 235 x 36
jazyk
čeština
Počet stran
464
Vydání
1
isbn
978-80-249-3788-5
Vazba
pevná vazba
datum vydání
18.02.2019
ean
9788024937885

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.3 z 5 6 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 4 z 5 hvězdiček J@ registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Lhal bych kdybych rekl ze ta kniha se spatne cetla, nebo ze to byl brak. Skutecne se neda uprit misty velmi strhujici vypravecsky styl od ktere nelze se utrhnout. Atmosfera doby a popis prostredi, nastroju a podobne velmi prinosna cast knihy. Avsak jedna vec se mi cim dal jsem postupoval pribehem dal zajidala. Pokud bych mel byt velmi schovivavy tak bych rekl ze to byla prilis romanticka linka osudu lady Ann, zrejme dana tim ze roman psala zena. Kdybych to mel zhodnotit bez rukavicek tak bych asi rekl ze se tou knihou prolina aktivisticky liberalismus s feminismem se vsim vsudy co k nemu patri. Ktery ovsem nema ve sve dobe co delat. Neda se poprit ze zeny, zvlast moudre a vzdelany vzdy umely tahat za nitky v pozadi, a tak to cini na pocatku pribehu i lady Ann. Zel toto zakulisni rizeni panstvi po smrti sira Richarda preroste v neco co ve sve dobe v tehle podobe neco absolutne absurdniho. Poodstoupim-li od pribehu samotneho ktery se skutecne velmi dobre cetl a libil se mi i styl psani, tak vycniva krome zmineneho feminismu i miltikulturalismus v velmi "opaleneho" a jak jinak velmi chytreho a schopneho nevolnika. Kdyby si sve politicke nazory autorka neprojektovala do stredoveku byla by to super kniha. Ale priznavam libilo se mi to, prelouskal jsem velmi rychle a uz jsem se vrhl na dalsi dil.

    Kniha, Kalibr, 2019, 9788024937885

  • 5 z 5 hvězdiček Erika Kolajová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Já jsem naprosto spokojená. Je to sice taková pohádka, ale moc pěkná. Popisy postav, okolí, života, prostě celé té těžké doby. Pohádka proto, že až moc nereálné? Myslím lady Anne. I když .... Lidé tehdá při sobě určitě drželi víc než teď. Byla to těžká doba.

    Kniha, Kalibr, 2019, 9788024937885

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda