Pokrevní pouta 2 Zlatá lilie
Pokrevní pouta 2 Zlatá lilie - Richelle Mead Nedostupné

Kniha ( měkká vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Magazín Knihkupec

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 249 Kč dárek zdarma v hodnotě 69 Kč

Magazín Knihkupec

Povinnost, nebo láska? Co zvítězí? Alchymistka Sydney Sageová slouží jako jakýsi most mezi světem vampýrů a lidí: chrání tajemství prvních a životy druhých. Moc ráda by studovala univerzitu, ale místo toho byla vyslána na snobskou střední školu v Palm Springs. Má tam za úkol střežit morojskou princeznu Jill Dragomirovou před zabijáky, kteří chtějí… Přejít na celý popis

Lynn Painter: Lepší než ve filmu Beznadějná romantička Liz je ochotná udělat cokoliv, aby získala svého vysněného prince na bílém koni. I kdyby to znamenalo spřátelit se s Wesem, klukem ze sousedství, který jí už od dětství dokazuje, že je prvotřídní osinou v zadku.. Více informací

Popis

Povinnost, nebo láska? Co zvítězí? Alchymistka Sydney Sageová slouží jako jakýsi most mezi světem vampýrů a lidí: chrání tajemství prvních a životy druhých. Moc ráda by studovala univerzitu, ale místo toho byla vyslána na snobskou střední školu v Palm Springs. Má tam za úkol střežit morojskou princeznu Jill Dragomirovou před zabijáky, kteří chtějí ve světě Morojů rozpoutat válku. Všichni ji považují za skvělou alchymistku, dokonce i ti, kteří o ní dříve pochybovali. Nyní však začíná pochybovat ona sama: opravdu jsou všichni vampýři zvrácené stvůry, anebo je to všechno jinak? Všechno se ještě víc zkomplikuje, když bývalí Strigojové Soňa a Dimitrij zjistí, že právě Sydney by mohla být klíčem k objevení zázračného léku k proměně na Strigoje. A pak Sydney naváže milostný vztah s Braydenem… Má s ním mnoho společného, ale přesto jako by ji stále silněji přitahoval někdo jiný, na koho by kvůli jeho původu neměla ani pomyslet! Co teď? Má se řídit zákony alchymistů, anebo naslouchat hlasu vlastního srdce?

Sdílet 0

Nakladatel
Domino
Rozměr
131 x 205 x 23
isbn
978-80-7303-765-9
Počet stran
328
datum vydání
1.11.2012
ean
9788073037659
Vazba
měkká vazba
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.6 z 5 11 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Wajny registrovaný uživatel

    Tato série je snad ještě lepší než VA. Sydney je mi možná o trochu více sympatická než Rose - alchymisté jsou strašně zajímavý (jejich tajemství) + vztah s Adrianem začíná být velmi zajímavý.

    Kniha, Domino, 2012, 9788073037659

  • 5 z 5 hvězdiček wnikisek registrovaný uživatel

    Sérii mám přečtenou. Podobné knížky s upírskou tématikou mám hodně ráda. Tato série byla jednou z těch, která si můj zájem a obdiv opravdu získala.

    Kniha, Domino, 2012, 9788073037659

  • 5 z 5 hvězdiček Anonym registrovaný uživatel

    Skvělí díl plný akce a hlavně Adriana. Ještě lepší než VA. Přečteno jedním dechem. Všem doporučuji!

    Kniha, Domino, 2012, 9788073037659

  • 5 z 5 hvězdiček Eliška Kocourková registrovaný uživatel

    Ach, pokrevní pouta. Ano, jsou tam klišé věci. Ano, celá ta romance je jimi prosáklá. Přesto ji miluju. Slow-burn a enemies to lovers? Tomu se nedá odolat. Celá ta dějová linka se Sydney a tím, co i celý život učili vs. co vidí vlastníma očima mi prostě sedla. Adrian a Sydney, to nemá chybu, hltám každou stránku, na které jsou spolu. A oni si myslí, že nás oblafnou tím jakýmsi dalším klukem. Pche. Zbytek taky super, příběh zaujme, možná i trochu lepší než VA, líbí se mi, jak rozvíjí svět alchymistů. Všem doporučuju.

    Kniha, Domino, 2012, 9788073037659

  • 4 z 5 hvězdiček Jiřina Valentová registrovaný uživatel

    Druhy díl série Pokkrevní pouta. Orientovala jsem se v ději více než v prvním díle. Byla jsem nadšená, že se zde i vic projevuje hlavní hrdinka a můžeme se postupně dočíst, jak se boří jeji hranice a tvoří její osobnost. Druhý díl se mi líbil víc, jak ten první. Je to čtivé a chvílemi i napínavé. Ale musíte se prokousat skoro půlkou než se děj pořádně rozjede.

    Kniha, Domino, 2012, 9788073037659

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora