Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

2.7 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 1 z 5 hvězdiček Aríka registrovaný uživatel

    Knihy nevybírám podle obalu, ale tady jsem prostě a jednoduše neodolala. Knížku jsem četla před čtyřmi lety a nadchla mě, nicméně, když se na knihu podívám dnes už tak nadšená nejsem. Kniha je psána jednoduše, dialogy jsou také značně prosté, ale příběh má nápad a své kouzlo, i když nyní mě to kouzlo opouští. Doporučuji jako takovou neobvyklou oddychovou pohádku, které pozbývá náročnosti. Rozhodně nesouhlasím s tím, že kniha má temnější atmosféru, kniha má být pro děti, a proto jsou v knize pasáže, ze kterých by dítě mělo mít strach, ale řekla bych, že autorka je dostatečně nepopsala, tudíž o temnější atmosféře se nedá mluvit.

    Kniha, CooBoo, , 9788074470219

  • 4 z 5 hvězdiček adask2000 registrovaný uživatel

    Kniha je...zláštní. Rozhodně se nepodobá úplně ničemu, co jsem kdy četla, přesto se mi moc líbila. Ani nevím proč, má jisté kouzlo. Spíš než prní díl mě pak ale oslovily díly další.

    Kniha, CooBoo, , 9788074470219

  • 3 z 5 hvězdiček Dee registrovaný uživatel

    Tuhle knihu jsem četla kdysi před lety a myslím, že jsem na ni ještě nebyla dost zralá. Příběh byl zajímavý a do paměti se mi vryla hlavně osobitá hlavní hrdinka. Vím, že existuje pokračování, ale vzhledem k tomu, jak je to dlouho, co jsem knihu četla, se už do série asi pouštět nebudu...

    Kniha, CooBoo, , 9788074470219