Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 71 hodnocení čtenářů

45× 5 hvězdiček 23× 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Radana Reday registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Koupila jsem si sérii jenom kvůli balíčku za 300. Musím, ale s hrdosti říct, ze to byl “kauf za všechny prachy”. Tak dlouho jsem se nezasmala. Nejlepší samozřejmě tento díl. Chris je skvěle napsaný a celkové postavy spolu velice dobře hrají.

    E-kniha, Red, 2022,

  • 5 z 5 hvězdiček Simona Popelková registrovaný uživatel

    Knihu jsem přečetla téměř jedním dechem. Je vtipná, je zde hezká dějová linka. Určitě doporučím pro někoho, kdo chce oddych a tak (trochu) utéct od reality. :-)

    Kniha, Red, 2022, 9788027704477

  • 4 z 5 hvězdiček Stefani Uživatel aplikace KDčko Zakoupil produkt

    To že Penelope miluju, vím. Taky vždycky vím co přesně dostanu od její knížky a opět sem nebyla zklamaná. Pokud máte chuť na něco pikantnějšího a zároveň vlastně milého doporučuju všema 10. Zároveň chápu., že to nemusí být šálek čaje každého.

    E-kniha, Red, 2022,

  • 5 z 5 hvězdiček Aja registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Líbila se mi, ano jak přes kopírák, ale hezky se četla.

    E-kniha, Red, 2022,

  • 4 z 5 hvězdiček Hatshepsut registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Kniha, u které se pobavíte. Penelope Bloom umí psát vtipné romantické komedie. Chris mi trochu připomínal postavu Williama z autorčiny série Objekt touhy. Ztřeštěný, lehce nezodpovědný sportovec, který si ze všeho dělá až takovou dětskou legraci a nic nebere vážně. Jeho postava celému příběhu dodává odlehčenou atmosféru a velmi často vám naladí úsměv na tváři. Bell to s ním neměla jednoduché, ale kdo by si ho nezamiloval? Začátek knihy nebyl moc záživný, ale později se z toho vyvrbila příjemná oddechovka.

    E-kniha, Red, 2022,

  • 5 z 5 hvězdiček bella registrovaný uživatel

    miluju tuhle knizku, mozna me natchala vice nez prvni dil. musim uznat ze tato knizka patri k mym favoritum!

    Kniha, Red, 2022, 9788027704477

  • 4 z 5 hvězdiček Lucie registrovaný uživatel

    Moc pěkná knížka, která se čte sama. První díl se mi líbil o trochu více, ale ani tady jsem se nenudila.

    Kniha, Red, 2022, 9788027704477

  • 5 z 5 hvězdiček @books_by_dee registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Za dva dny přečtená klasická boží knížka od Penelope, která prostě umí vtipně napsat romantický příběh. Je to druhá knížka série (ze 3) a objevují se tedy i postavy z předchozí kihy (Utajené dítě) Za mě jasný plný počet hvězdiček.

    Kniha, Red, 2022, 9788027704477

  • 5 z 5 hvězdiček Petra @literarytwins registrovaný uživatel

    Tohle byla prostě pecka! Já do této knihy šla s tím, že půjde zase o oddychové vtipné čtení. Ze začátku jsem se trochu zarazila, protože jsem očekávala víc humoru. Naštěstí jsem ale nebyla zklamaná, protože se to záhy skvěle rozjelo a já se neskutečně bavila. Nutno říci, že to bylo hlavně díky Chrisovi. Ten byl tak správně dětinský a švihlý, ale zároveň super. Belle to s ním rozhodně neměla jednoduché. I když se tomu bránila bylo super vidět, jak si stejně probojovává cestu do jejího srdce. Moc se mi líbilo, že Chris se za žádných okolností neměnil a zůstal po celou dobu příběhu stejně skvělý. Koho mi bylo opravdu líto, byl jeho bratr. Chudák, úplně jsem s ním místy soucítila i když jsem měla úsměv na rtech a u těch jeho infarktových situací se dost bavila. Utajené dítě se mi líbilo, ale fingovaná svatba byla v mých očích ještě o fous lepší a hodnotím jí plným počtem. Nemám v podstatě nic, co by mi vadilo, abych to vytkla. Pokud do toho jdete s tím, že jde o jednoduchý příběh na odreagování a chcete se pobavit, vřele doporučuji sáhnout po této knize.

    Kniha, Red, 2022, 9788027704477

  • 5 z 5 hvězdiček Jana registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Kdo máte rádi knihy od Penelope, tak tuto určitě musíte mít, opět supr a člověk se nasměje :)

    Kniha, Red, 2022, 9788027704477

  • 5 z 5 hvězdiček valerie_reads_books registrovaný uživatel

    Tá sa mi páčila ešte viac ako prvá, Damonovho brata som si obľúbila už v predchádzajúcej časti. Chris, športovec, ktorý sa nerad viaže, rád sa baví a uprednostňuje jednorázovky. Pre jeho povesť je nútený predstierať zasnúbenie, ktoré je dohodnuté. Na ceste uzavrieť dohodu mu v lietadle padne do oka krásna Belle a tá mu tiež neodolá, čo končí úletom na záchode lietadla. Obaja ale netušia, že mieria na rovnaké miesto a Belle je koordinátorka, ktorá má celú svadbu naplánovať. Po tom, ako to zistí sa cíti mizerne, najmä pre Chrisovú snúbenicu a tak jej povedia pravdu ohľadom uzavretej dohody. Nejakým spôsobom sa to celé zvrtne a nakoniec sa z Belle stane falošná snúbenica, ktorá na konci knihy už až tak falošná nebude.

    Kniha, Red, 2022, 9788027704477