Psychologie sebeobrany (Defekt)
Psychologie sebeobrany (Defekt) - Christopher Sutton Nedostupné

Defekt

Stav Velmi dobrý

Vada Lehce naražený hřbet desek, lehce zažloutlé ořezy stránek.

Kniha ( měkká vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Magazín Knihkupec

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 249 Kč dárek zdarma v hodnotě 69 Kč

Magazín Knihkupec

Po přečtení téhle knihy snad pochopíte, že sami můžete značně snížit riziko násilného přepadení a že i v jeho průběhu existují způsoby, jak se ubránit. Reálná a opravdu efektivní sebeobrana začíná v hlavě. Vám se teď dostává do ruky návod, jak si osvojit potřebný způsob myšlení. Naučte se, co to obnáší zvítězit v konfliktu a ochránit tak sebe i… Přejít na celý popis

Michala Ries: Zadrž dech Nenávidí její pokřivený odraz. Mohl by milovat její skutečné já? Co se stane, když ji dožene minulost, před kterou chtěla utéct? Více informací

Popis

Po přečtení téhle knihy snad pochopíte, že sami můžete značně snížit riziko násilného přepadení a že i v jeho průběhu existují způsoby, jak se ubránit.

Reálná a opravdu efektivní sebeobrana začíná v hlavě. Vám se teď dostává do ruky návod, jak si osvojit potřebný způsob myšlení. Naučte se, co to obnáší zvítězit v konfliktu a ochránit tak sebe i své blízké. V téhle knize zjistíte, jaká doopravdy reálná sebeobrana je, jak přežít v dnešním světe, proč by měl být trénink sebeobrany prioritou v životě každého člověka, jaký je rozdíl mezi sebeobranou a bojovými uměními… a to je teprve začátek.
Ať už jste matka v domácnosti, dělník, policista, ředitel nebo prodavač, vaše zdraví by mělo být to nejdůležitější. Na ničem jiném nezáleží. Ačkoliv vás žádná kniha nemůže nikdy naučit bojovat, může vám otevřít oči a donutit vás nahlédnout pod pokličku násilného jednání a způsobu uvažování útočníků a poradit, jak v případě střetu zvýšit svoje šance. To bylo záměrem autora Chrise Suttona, zkušeného instruktora sebeobrany a bojových umění.

Sdílet 0

Nakladatel
Naše vojsko
Rozměr
145 x 205 mm
isbn
DEF0000059297
Počet stran
176
datum vydání
12.09.2018
ean
DEF0000059297
Vazba
měkká vazba
datum dotisku
7.02.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 119 Kč Nápověda