0.0 z 5 hvězdiček
kniha267 Kč
Běžně 298 Kč
Kniha ( pevná vazba )
Hamburg 1882. Špičkový kuchař a amatérský detektiv Jacques Pistoux nastupuje jako šéfkuchař do luxusního podniku Hotel de l'Europe. Do přístavu Altona je právě v té době větrem zahnán trojstěžník s více než dvěma sty mrtvými na palubě. Na palubě se pravděpodobně odehrál nějaký masakr a nejvyšší místa se pokoušejí skandál utajit. Právě od majitele… Přejít na celý popis
Smrt řádění zrůdy neukončí, jen na čas pozastaví. V temných zákoutích domu stále čeká na svoji pomstu... Více informací
Hamburg 1882. Špičkový kuchař a amatérský detektiv Jacques Pistoux nastupuje jako šéfkuchař do luxusního podniku Hotel de l'Europe. Do přístavu Altona je právě v té době větrem zahnán trojstěžník s více než dvěma sty mrtvými na palubě. Na palubě se pravděpodobně odehrál nějaký masakr a nejvyšší místa se pokoušejí skandál utajit. Právě od majitele této lodi dostává Pistoux svůj první úkol: má připravit slavnostní oběd. Rejdař chce konečně provdat svou krásnou dceru, do níž se ale Pistoux zamiluje. Avšak další tragédie na sebe nenechá dlouho čekat...
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.