Jablko (Defekt)

Autor Michel Faber

Jablko (Defekt) - Michel Faber Nedostupné

Defekt

Stav Velmi dobrý

Vada Natržený přebal, zažloutlé hrany stránek.

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Deset let se ségrou

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 329 Kč

Deset let se ségrou

Neobyčejně populární Faberův román Kvítek karmínový a bílý končí větou „Ale teď už je čas, abyste mě nechali jít.“ Přesně to ale mnozí čtenáři nebyli ochotní udělat. Stěžovali si na příliš otevřený konec a zasypali autora dotazy jako: „Co to má znamenat? Co se stalo se Sugar a Sofií? Plánujete pokračování?“ Michel Faber se mu léta bránil. Pak… Přejít na celý popis

Gillian McAllisterová: Stane se včera Zítra se stane matkou vraha, ale to nesmí dopustit! Je odhodlaná vracet se den za dnem tak daleko zpátky časem, dokud nenajde způsob, jak tomu zabránit. Více informací

Popis

Neobyčejně populární Faberův román Kvítek karmínový a bílý končí větou „Ale teď už je čas, abyste mě nechali jít.“ Přesně to ale mnozí čtenáři nebyli ochotní udělat. Stěžovali si na příliš otevřený konec a zasypali autora dotazy jako: „Co to má znamenat? Co se stalo se Sugar a Sofií? Plánujete pokračování?“ Michel Faber se mu léta bránil. Pak napsal pro svého italského nakladatele jednu povídku jako vánoční dárek. Záhy ho ale napadl námět na druhou, třetí… a najednou měl dost materiálu na celou povídkovou sbírku. V každé z nich „navštívil“ jednu postavu ze světa Kvítku: protivnou komornou Claru (z níž se v této knize stala prostitutka), světáka Bodleyho, dvakrát Sugar, stárnoucího Williama (který se napájí portským a laudanem a dumá, kde se ten jeho život sakra zvrtl), Emmelínu Foxovou a nakonec i Sofii. Povídky jsou to rozkošné a zábavné, lze je číst zcela nezávisle na románu, ale v kombinaci s předchozí knihou jsou samozřejmě silnější. Poslední novela o Sofii, hnutí sufražetek v edvardiánské době i o tom, že člověk se nikdy nemůže úplně vrátit, patří k tomu nejlepšímu, co Michel Faber kdy napsal.

Sdílet 0

série
Kvítek karmínový a bílý 2. díl z 2
Další ze série
1. Kvítek karmínový a bílý
2. Jablko
kategorie
Knihy » Poškozené zboží
Knihy » Beletrie » Světová beletrie
Nakladatel
Argo
Rozměr
155x218mm
datum dotisku
1.12.2015
ean
DEF0000008023
Počet stran
176
Hmotnost
345 g
jazyk
čeština
Vazba
pevná vazba
datum vydání
9.11.2015
isbn
DEF0000008023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.8 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 4 z 5 hvězdiček Hana ouharová registrovaný uživatel

    Na četbu knih tohoto autora se vždy velmi těším a zatím mě nezklamal. Výborný popis prostředí, navození atmosféry, vypointování příběhů a nálady přesahuje moje očekávání. První knihu, kterou jsem od Fabera četla byla Pod kůží a zvědavost mě přivedla ke Kvítku......, knize z viktoriánské Anglie a žasla jsem, že záběr Fabera a jeho vypravěčství mi dávají šanci užít si četbu a příběhy ve více patrech literárních stylů a témat.

    Kniha, Argo, 2015, 9788025716229

  • 5 z 5 hvězdiček Ivana Hasníková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Kniha byla příjemným doplněním knihy kvitek karmínový a bílý.Jednotlive příběhy byli velmi zajímavé a svižné. U některých si člověk domýšlel jak by se to mohlo vyvíjet dal. Jsem ráda že mám doma oba dva díly.

    Kniha, Argo, 2015, 9788025716229

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora