Dívka s tetováním na zádech (Defekt)

Autor Amy Schumer

Dívka s tetováním na zádech (Defekt) - Amy Schumer Nedostupné

Defekt

Stav Velmi dobrý

Vada Naražený hřbet desek.

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Magazín Knihkupec

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 249 Kč dárek zdarma v hodnotě 69 Kč

Magazín Knihkupec

Kniha mladé komičky, která lidi baví na pódiu, ve svých pořadech a teď i ve své knize. Amy Schumerová tvrdí, že její kniha Dívka s tetováním na zádech rozhodně nejsou memoáry! Na druhou stranu nám ale předkládá sbírku textů, které jsou plné jí samotné – jejího života, zkušeností a osobních postřehů či komentářů zážitků a situací, s nimiž se od… Přejít na celý popis

Michala Ries: Zadrž dech Nenávidí její pokřivený odraz. Mohl by milovat její skutečné já? Co se stane, když ji dožene minulost, před kterou chtěla utéct? Více informací

Popis

Kniha mladé komičky, která lidi baví na pódiu, ve svých pořadech a teď i ve své knize. Amy Schumerová tvrdí, že její kniha Dívka s tetováním na zádech rozhodně nejsou memoáry! Na druhou stranu nám ale předkládá sbírku textů, které jsou plné jí samotné – jejího života, zkušeností a osobních postřehů či komentářů zážitků a situací, s nimiž se od dětství přes pubertu až do současnosti setkávala a potýkala. Dívka s tetováním na zádech je velmi osobní a také velmi čistou a čtivou zpovědí mladé komičky, která se rozhodla sdílet ve svých krátkých esejích, fejetonech a zamyšleních úplně všechno. Osobní vyprávění mnohdy připomínající deníkové záznamy nebo povídání s kamarádkou u kávy působí velmi přirozeně a lidsky, snad každý čtenář si v něm najde něco, co jej nejen pobaví, ale také přivede k zamyšlení a vzpomínání, jak to vlastně měl nebo má on sám. Některé kousky vás chytí za srdce, jiné vás rozesmějí a naprosto „odbourají“. Amy Schumerová rozhodně umí uhodit hřebík na hlavičku a zážitky z puberty nebo mládí vypráví s takovou vervou, slovním a situačním humorem, že se rozhodně nemůžeme divit obrovskému ohlasu, který tato kniha v loňském roce ve Spojených státech vzbudila. Amy Schumerová prostě lidi baví. Na pódiu, ve svých pořadech a teď i ve své knize.

Sdílet 0

Nakladatel
Jota
Vydání
1
isbn
DEF0000065807
Počet stran
352
datum vydání
15.09.2017
ean
DEF0000065807
Vazba
pevná vazba
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.8 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 4 z 5 hvězdiček Aneta S. registrovaný uživatel

    S Amy jsem se doposud setkala jenom na filmovém plátně a zanechala ve mne rozporuplné pocity, proto jsem se rozhodla, že si to ujasním, když si přečtu něco o ní. Knížka je napsaná velmi čtivě, mile, při některých pasážích jsem se skvěle bavila.

    Kniha, Jota, 2017, 9788075651778

  • 5 z 5 hvězdiček Klara registrovaný uživatel

    Amy mám strašně ráda. Její humor mi sedl a jsem moc ráda, že jsem si tuto knížku mohla přečíst.

    Kniha, Jota, 2017, 9788075651778

  • 5 z 5 hvězdiček Andy V. registrovaný uživatel

    Tato kniha mě naprosto dostala. Ta holka ví kdo je a o svém životě mluví ,,naplno,, a s humorem ji vlastním. Kniha Vás odvede od všedních starostí a zaručeně nezklame! Přečteno jedním dechem...Amy děkujeme :)

    Kniha, Jota, 2017, 9788075651778

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 139 Kč Nápověda
Další knihy autora