Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.4 z 5 7 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • Ejma registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček

    Jsem v polovině a nuda. Musím se do čtení nutit. Rozvleklé popisování okolí a všeho nepodstaného. Zklamání.

    Přečíst více
  • Irena Ondrášková registrovaný uživatel 1 z 5 hvězdiček

    Bohuzel vydrzela jsem jen 50 stranek, za me neskutecna nuda.

    Přečíst více
  • ZUZKA registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Na Nestvůru z Essexu jsem byla hodně zvědavá. Mám ráda historii a tak jsem tento viktoriánský román četla s velkým očekáváním. Za dva dny jsem knihu přečetla. Byla to příjemná přestávka od thrillerů a detektivek, příběh o mladé vdově Coře byl jemný a okouzlující. Byl to román o touze po lásce, o přírodě, nechybělo ani trochu feminismu a duchařiny. Vydejte se i vy, na temné a krásné pobřeží Essexu, kde se možná vynoří pověstná nestvůra. Bude to strašné i krásné zároveň !!!

    Přečíst více
  • Julie Kolodnytska registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Pod nádhernou obálkou se skrývá příběh o nestvůře, jenž brázdí břehy Essexu a děsí tím všechny lidi z vesnice. Ovšem hlavním námětem knihy autorky jsou právě oni lidé a jejich jednání vůči této příšeře. Celý děj je zasazen do 18. století, jenž lze dovodit z vytříbeného jazyka, jímž autorka popisuje příběh. Fiktivní příběh je občas doplněn dobovými skutečnostmi.

    Přečíst více
  • Adriana Dosedělová registrovaný uživatel 1 z 5 hvězdiček

    Tak tahle kniha se vůbecnepovedla. Nádherná obálka, ale to je tak asi vše. Jinak ohromná nuda. Zavádějící anotace a člověk aby v tom nějaou hloubku pohledal. 60 stran o pohřbu despotického manžela. Katastrofa. Počátky feminismu. Příšera Loch Ness a také průkopnictví v tom, že žena je bioložkou. Ano, já to chápu, ale tak nudně?

    Přečíst více
  • Daniela čípová registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Z této knihy jsem docela rozpačitá. Nevím, proč byla ohodnocena v Británii jako kniha roku 2016, možná roku 1916, tomu spíše odpovídá styl psaní. Knihou jsem se protrápila, ale když jsem ji dočetla a zavřela, dojem z ní byl vlastně dobrý.

    Přečíst více