Hodnocení čtenářů

4.4 z 5 15 hodnocení čtenářů

11× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Nic moc 1 2 3 4 Perfektní 5

  • 5 z 5 hvězdiček

    Moc povedená komplexní kuchařka..., vlastním celou sérii Roamana Vaňka. ikdyž v této komplexní kuchařce se opakují recepty z předešlých dílů, jsou zde i recepty, rady a nápady nové. Kdo nemá celou sérii, vřele doporučuji toto komplexní vydání!

  • 4 z 5 hvězdiček

    Roman Vaněk se rozhodl navázat na práci Viléma Vrabce a po letech nabídnout kvalitně zpracovanou kuchařku, která se snaží obsáhnout celou českou kuchyni. A když celou, znamená to, že zde najdete recepty od smaženky, tedy chleba ve vajíčku, přes domácí klobásky a zabijačkový ovar až po svíčkovou a další omáčky. Recepty jsou přehledné a jasné, navíc chuťově výborně vyladěné. Na jednu stranu minimalistický přístup focení, který Vaněk razí, nemusí sedět každému, ale na stranu druhou díky tomu získává prostor pro doprovodné fotografie některých postupů, což se zejména méně zkušeným kuchařům jistě hodí. Vaněk v minulosti v Prakulu už asi dvě kuchařky o české kuchyni vydal. Je logické, že recepty z nich se částečně kryjí s těmi v nové knize. Pokud je ale předchozí Vaňkovy knížky o české kuchyni nemáte, přidejte si jednu hvězdičku k výslednému hodnocení navíc.

  • 5 z 5 hvězdiček

    Skvělá věc i pro začátečníky :)) Je v ní spousta klasických jídel, je přehledná se spousty detaily (např. jaký varný typ brambor potřebujeme) a vše je pěkně vysvětleno. Jsem z této kuchařky nadšená, má velmi pěknou vazbu :)). Doporučila bych ji každému.

  • 5 z 5 hvězdiček

    Parádní recepty jednoduše napsány. parádní kniha :)

  • 5 z 5 hvězdiček

    Souhrn spousty receptů, které pan Vaněk měl v menších kuchařkách a také něco navíc. Nádherné fotografie a skvělé recepty.

  • 3 z 5 hvězdiček

    Knihu jsem dostala darem a jsem spokojená. I v dnešní době internetu jí ráda otevřu a podívám se na postup. Líbí se mi, že jsou tu jak recepty pro začátečníky tak i složitější a vše krásně vysvětleno. Je tu komplex, od toho jaké maso se na co hodí, přes porcování, tak různé druhy třeba domácích knedlíku. Za mě super.

  • 5 z 5 hvězdiček

    Tradiční recepty, které se podle téhle kuchařky podaří každému. Neměla by chybět v žádné kuchyni.

  • 5 z 5 hvězdiček

    Tato kuchařka se vlastně shrnutím všech předchozích kuchařek od pana Vaňka. Povedené, oblíbené recepty, které zvládne i začátečník.

  • 5 z 5 hvězdiček

    Vzhledem k tomu, že mám doma více kuchařek od Romana Vaňka, tak jsem nejspíš jeho fanynka :-) mně se to líbí. Opakují se tu sice recepty z jiných jeho knih, ale pokud s ním začínáte, tak začněte touto knihou. Udělá vám to opravdu radost a doporučuji to i jako dárek pro kuchaře "začátečníky" - velmi dobré popisy.

25 prodejen odběr Zdarma