Recenze na knihu
Ruce v mouce Iva Trhoňová
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
4.8 z 5 54 hodnocení čtenářů
44× 5 hvězdiček 7× 4 hvězdičky 3× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
-
5 z 5 hvězdiček Markéta registrovaný uživatel Zakoupil produkt
Knížka mě nadchla, založila jsem kvásek a Ruce z mouky skoro nevytáhla, skoro každý den peču. Doporučuji vřele
Kniha, CPress, 2017, 9788026416883
-
4 z 5 hvězdiček Jarka registrovaný uživatel
Zatím jsem využila pár receptů, na další se chystám.
Kniha, CPress, 2017, 9788026416883
-
5 z 5 hvězdiček Lenka registrovaný uživatel
Opravdu jedinečná kuchařka, která provede světem pečení. Velmi přínosná i pro pokročilé kuchaře/pekaře.
Kniha, CPress, 2017, 9788026416883
-
3 z 5 hvězdiček Zdeňka registrovaný uživatel
Skvělá kniha. Doporučuji
Kniha, CPress, 2017, 9788026416883
-
5 z 5 hvězdiček Lenka Dvořáková registrovaný uživatel Zakoupil produkt
Spousta zajimavych receptu a tipu i pro pokrocile.
Kniha, CPress, 2017, 9788026416883
-
5 z 5 hvězdiček Eva registrovaný uživatel
Kniha se čte opravdu dobře, pečení z ní se zatím všechno podařilo.
Kniha, CPress, 2017, 9788026416883
-
5 z 5 hvězdiček Gabka registrovaný uživatel
Výborná kniha plná dobrých tipů pro kváskové pečení i jiné. Jsem spokojená.
Kniha, CPress, 2017, 9788026416883
-
5 z 5 hvězdiček Lucie registrovaný uživatel
Pěkně napsané a hlavně vše dobře vysvětlené.
Kniha, CPress, 2017, 9788026416883
-
5 z 5 hvězdiček Gabriela Gavelčíková registrovaný uživatel
Výborná kniha pro pekaře z kvásku i droždí, dobré tipy.
Kniha, CPress, 2017, 9788026416883
-
5 z 5 hvězdiček Marcela Simeckova registrovaný uživatel
Vyborne recepty, skvela pro zacatecniky i pokrocile
Kniha, CPress, 2017, 9788026416883
-
5 z 5 hvězdiček Helena Bosáčková registrovaný uživatel
Šest let již pečeme chleba z kvásku, tenkrát nebylo moc knížek a prvopočátku chléb se nedařil /2 měsíce to trvalo!/. Bylo mě pomoženo z fac.... kdyby tenkrát byla tato knížka tak by šel chléb raz dva! Přesto jsem si koupila knihu, přečetla jedním dechem peču z ní, jsou tam vynikající recepty. A proto pokud někdo chce začíst péct chleba , ať si koupí tuto knihu je to vynikající rádce a recepty!!! Za mě 100 %!!!
Kniha, CPress, 2017, 9788026416883
-
5 z 5 hvězdiček Helena Malá registrovaný uživatel Zakoupil produkt
Už po přečtení jsem z ní nadšená.
Kniha, CPress, 2017, 9788026416883
-
4 z 5 hvězdiček Zuzana registrovaný uživatel Zakoupil produkt
Perfektní pro začátečníky, vše popsané dopodrobna. Velmi mi kniha pomohla. Ale také plná receptů i pro pokročilé
Kniha, CPress, 2017, 9788026416883
-
4 z 5 hvězdiček Katka registrovaný uživatel Zakoupil produkt
Kniha se mi moc líbí, je jen škodou, že není u každého receptu fotka. Dělala jsem podle ní mazanec a velice se povedl.
Kniha, CPress, 2017, 9788026416883
-
5 z 5 hvězdiček Simona Jadrná registrovaný uživatel Zakoupil produkt
Kniha splnila moje očekávání a rozšířila moje pečení o nové recepty.
Kniha, CPress, 2017, 9788026416883
-
5 z 5 hvězdiček Karolína Krabcová registrovaný uživatel Zakoupil produkt
Parádní recepty a skvělé zpracování. Fotografie také na jedničku!
E-kniha, CPress, 2017,
-
4 z 5 hvězdiček V. registrovaný uživatel Zakoupil produkt
Pěkná kniha včetně fotografií. Doporučuji i když místy mírně zmatečné návody, které absolutní laik nemusí hned pochopit.
Kniha, CPress, 2017, 9788026416883
-
5 z 5 hvězdiček Lucie registrovaný uživatel Zakoupil produkt
Jsem nadšená. Mnoho receptů, jak z kvásku, tak i z droždí. Super
Kniha, CPress, 2017, 9788026416883
-
5 z 5 hvězdiček Petra Procházková registrovaný uživatel Zakoupil produkt
Skvělá kniha plná rad a receptů. Vše hezky pohromadě. Ocení každý, kdo s pečením začíná, ale i ten, kdo již nějakou dobu peče :)
Kniha, CPress, 2017, 9788026416883
-
5 z 5 hvězdiček Markéta registrovaný uživatel
Knížka je skvělá pro začátečníky i pokročilé pekaře !!
Kniha, CPress, 2017, 9788026416883