Štěstí má barvu levandule E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Babička vypadla z okna! Taková zpráva by Penelope, které všichni říkají Pepe, převrátila život naruby, i kdyby už nebyl v troskách. V práci dostala výpověď a od přítele kopačky po telefonu. A tak je vlastně ráda, že se musí postarat o babičku místo toho, aby řešila svůj vlastní život. Hned vyrazí do malého penzionu v Provenci, kde… Přejít na celý popis

Gillian McAllisterová: Stane se včera Zítra se stane matkou vraha, ale to nesmí dopustit! Je odhodlaná vracet se den za dnem tak daleko zpátky časem, dokud nenajde způsob, jak tomu zabránit. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Babička vypadla z okna! Taková zpráva by Penelope, které všichni říkají Pepe, převrátila život naruby, i kdyby už nebyl v troskách. V práci dostala výpověď a od přítele kopačky po telefonu. A tak je vlastně ráda, že se musí postarat o babičku místo toho, aby řešila svůj vlastní život. Hned vyrazí do malého penzionu v Provenci, kde se sestrou trávily u babičky každé prázdniny. Jenže tam jsou už hosté, o které je třeba se postarat, a babička si poleží v nemocnici.

A tak se Pepe s chutí pustí do práce. Mezi péčí o hosty, pečením francouzských dezertů a procházkami po fialových lánech levandule si uvědomí, že je konečně šťastná. Postupně najde sílu dát do pořádku svůj život i vztahy. Uvědomí si, že pravou lásku měla celou tu dobu přímo u nosu?

Sdílet 0

Nakladatel
Cosmopolis
jazyk
čeština
Počet stran
360
datum vydání
1.01.2021
  • Helena Kubelková Helena Kubelková

    Celý příběh na mě v celku působil dobře, možná bych jen vynechala pár dějových linek a tím tak děj udělala odlehčenější. Na můj vkus byla Pepe až moc zaneprázdněná svými myšlenkami a zvláštně traumatizovaná. Ve výsledku jsem ale moc ráda s hlavní hrdinkou strávila nějaký čas v Provence.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.4 z 5 9 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.2 z 5

  • 4 z 5 hvězdiček Zuzana Špringlová registrovaný uživatel

    Anotace knihy začínala zhruba takto: život Penelope, které všichni říkají Pepe, se v jedné krátké minutě převrátil naruby - v práci ji čekala výpověď, doma zase kopačky od přítele. Ajajaj...Zní to jako začátek asi milionu dalších romantických knih. Nic originálního, ale přesto jsem se do této Provence provoněné knížky s radostí pustila. Znáte to - prožíváte zrovna nějakou bolůstku, a tak sáhnete po knižním titulu, u kterého nemusíte zrovna přemýšlet. Bohužel děj, průběh i rozuzlení je tady dost předvídatelné. Přesto mě dokázala autorka svým stylem psaní vtáhnout do děje, tak lehké a stylově nenáročné čtení to bylo! Kapitola ubíhala za kapitolou a já měla ani ne za den přečteno. Romanťárna jak vyšitá, co splnila to, co svou obálkou slibovala. Sluncem prozářený příběh Penelope, která se přestěhuje do babiččina penzionu, aby se postarala o jeho hosty, ozdobený špetkou cukru v podobě lákavých tradičních francouzských dezertů a laskomin. Penelope zde uplatňuje nejen svou vášeň pro pekařinu, ale poznává i svět, ve kterém byla dlouhé roky tolik zaslepena. Zjišťuje nejen babiččino dávné tajemství, ale otevírá svou vlastní tajnou skříňku ukrytou v srdci, ve kterém už dlouhá léta vládne jméno jen jediného muže. Všechny postavy v knize mi byly sympatické, upřímný humor mě čekal i při pasážích s hosty penzionu , kteří měli nakonec v celém příběhu větší roli, než jsem zprvu očekávala. Pokud jste fanoušky knih Julie Caplin a filmu Dopisy pro Julii - tak tohle je spojení těchto dvou dokonalostí. Tudíž určitě nebudete zklamaní. Přesto strhávám hvězdičky za předvídatelnost děje a ztvárnění romantické linky přes telefonáty a sms zprávy. Tam mi chyběl ten správný feeling face to face.

    Kniha, Cosmopolis, 2021, 9788027112661

  • 5 z 5 hvězdiček Barbora Voleská registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Snadná letní oddechovka, dostala jsem přesně to, co jsem od knihy čekala.

    E-kniha, Cosmopolis, 2021,

  • 5 z 5 hvězdiček Miška registrovaný uživatel

    Super oddychovka. Dej nebol dynamický, plynul jemne, ale ani na chvíľu som sa nenudila. Ideálne letné čítanie.

    Kniha, Cosmopolis, 2021, 9788027112661

  • 5 z 5 hvězdiček Katka registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Hezký příběh, příjemné čtení pro uklidnění, pro pohodu s nádechem romantické Provence. Doporučuji.

    Kniha, Cosmopolis, 2021, 9788027112661

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 365 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora