Mary Ellen Taylor

Mary Ellen Taylor*Richmond, USA

Americká autorka Mary Ellen Taylorová je známá také pod pseudonymem Mary Burton, avšak pod každým jménem píše jiný žánr.

Od Mary Ellen Taylorové jsme si mohli přečíst její tituly v žánru románů pro ženy – romantický příběh, kde se prolíná minulost a současnost Dům v zátoce, dále příběh o pátrání po dávných rodinných tajemstvích Staré sídlo a román plný lásky, tajemství a vzpomínek Domek u lesa.

Mary Burton naopak miluje napětí, soudní postupy a nejraději píše o sériových vrazích. Její díla patří k nejprodávanějším na žebříčcích New York Times a USA Today. U nás vyšel v roce 2021 detektivní román ze série Profilerky z FBIPoslední tah.

Mary Ellen Taylorová je rodačka z Richmondu ve Virginii a nyní žije s manželem a jejich jezevčíky Buddy, Bellou a Tiki v Severní Karolíně. Vystudovala Virginia's Hollins University a poté pracovala v marketingu. V současné době se živí již pouze psaním a je autorkou téměř 40 knih. Je členkou International Thriller Writers, Sisters in Crime, Mystery Writers of America a Novelists, Inc. Ve volném čase s láskou peče, věnuje se józe a ráda se prochází po pláži nebo jako turistka navštěvuje historická místa.

Seřadit:

Co hledáte?

  • Zajímá vás

    Stav

    Dostupnost

    Vazba

    Formát audioknihy

    Míra poškození

  • Nakladatelé

  • Jazyk

    Hodnocení

    Knihy autora

    Seřadit:

    Co hledáte?

  • Zajímá vás

    Stav

    Dostupnost

    Vazba

    Formát audioknihy

    Míra poškození

  • Nakladatelé

  • Jazyk

    Hodnocení