0.0 z 5 hvězdiček
E-kniha297 Kč
E-kniha
Kniha je ve formátech mobi PDF ePUB
271 Kč s DPH
Jsme transparentní
Pro pěstování výhonků a mikrozeleniny vůbec a jejich používání v kuchyni hovoří řada pozitiv. Obsahují vitamíny, bílkoviny, minerály a spoustu dalších prospěšných látek, které náš organismus velmi ocení, zvláště v zimě. Tak proč se do jejich pěstování sami nepustit, zvláště když je to ekonomicky výhodné? Poradíme vám, jak na to, abyste už… Přejít na celý popis
Dlouho očekávaná literární senzace JIŽ V PRODEJI! Více informací
Pro pěstování výhonků a mikrozeleniny vůbec a jejich používání v kuchyni hovoří řada pozitiv. Obsahují vitamíny, bílkoviny, minerály a spoustu dalších prospěšných látek, které náš organismus velmi ocení, zvláště v zimě. Tak proč se do jejich pěstování sami nepustit, zvláště když je to ekonomicky výhodné?
Poradíme vám, jak na to, abyste už po pár dnech měli po ruce chutný potravinový doplněk, vhodný do salátů, polévek, na sendviče, do müsli nebo do koktejlů. Úvodem jsou představeny všechny rostliny, které lze doma pěstovat třeba na parapetu, autorka dokonce uvádí u každé, za kolik hodin či dní vyklíčí a způsob jejich ošetřování. Jako bonus platí, že veškerá tato mikrozelenina bude bez hnojiv a chemických postřiků…
Podstatnou část knihy pak vyplňují chutné recepty využívající mikrozeleninu, doprovázené krásnými velkými
fotografiemi, které k vyzkoušení receptů svádějí přímo ďábelsky!
5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů
1× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Romana Novotná registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček
Krásně udělaná kniha, plná nejen užitečných informací, ilustrací, ale i receptů. Již několik let pěstuji klíčky, ale chtěla jsem nějaké oživení a těchto dvě stě stran mi jej dalo. Když sklidím poslední zeleninu ze zahrady, okenní parapet se zaplní šťavnatou mikro zeleninou a je to dobrota. Doporučuji nejen knihu, ale i pěstování.
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.