Nad Českými zeměmi slunce nezapadá Audiokniha (mp3)

Přehrát ukázku

00:00

00:00

Nad Českými zeměmi slunce nezapadá Audiokniha (mp3)

Součástí série: České země 1. díl z 6

Audiokniha (mp3)

  • Ihned ke stažení

České střemhlavé bombardéry proti carským bitevním lodím. V polovině 19. století postihla svět katastrofa. Celé části zemského povrchu byly vymazány, hladiny oceánů se zvedly. Zanikly celé státy, jiné vznikly. Jedním z nich bylo Česko-slovenské království. V polovině dvacátého století je z království námořní velmoc s koloniemi a državami po celém… Přejít na celý popis

Šikmý kostel 3 Dlouho očekávaná literární senzace JIŽ V PRODEJI! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

České střemhlavé bombardéry proti carským bitevním lodím. V polovině 19. století postihla svět katastrofa. Celé části zemského povrchu byly vymazány, hladiny oceánů se zvedly. Zanikly celé státy, jiné vznikly. Jedním z nich bylo Česko-slovenské království. V polovině dvacátého století je z království námořní velmoc s koloniemi a državami po celém světě. Kdo vládne mořím, vládne světu. Ale Češi nejsou jediný národ, který touží vládnout oceánům, jedním z největších hráčů na světovém poli je carské Rusko, které si brousí zuby i na česko-slovenské území. Carovo námořnictvo má drtivou materiální převahu. Aby Češi mohli vyrovnat síly, musí vsadit na novou, nevyzkoušenou zbraň. Námořní letectvo.

Sdílet 0

série
České země 1. díl z 6
Další ze série
1. Nad Českými zeměmi slunce nezapadá
2. Ofenziva českých zemí
3. V tajné službě Koruny české
4. Spojenci Českých zemí
5. Bitva o české země
kategorie
Audioknihy » Beletrie » Sci-fi, Fantasy » Sci-fi
Nakladatel
CtiMi
datum vydání
3.06.2021
Vazba
mp3
jazyk
čeština
Délka
09:34:17

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.9 z 5 18 hodnocení čtenářů

16× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • Stanislav Čermák registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Knihu jsem přečetl jedním dechem. Téma i pojetí jsou opravdu zajímavé a troufnu si napsat i jedinečné. Přiznám se, že jsem měl obavy z celého tématu, ale to zmizelo po pár stránkách. Děkuji za takovéto dílo a už se těším na pokračování!

    Přečíst více
  • Vránová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Kniha mě hned tak nepustila. Ze začátku jsem se bála tématu, přeci jen nejsem na válečné příběhy ale pak se veškeré obavy rozplynuly. Kniha je dokonalá, oddechová, vtipná, čtivá a zajímavá. Pokud hledáte něco nového u čeho nebudete muset až tak moc přemýšlet, doporučuji tuhle. Já osobně se těším na pokračování a doufám, že mě nezklame.

    Přečíst více
  • Roman Kolář registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Od malička až do svých dvaapadesáti se zajímám o válečnou historii, četl jsem toho opravdu hodně a i má kinihovna obsahuje hlavně tento druh literatury. Své čestné místo tu mají i knihy od Miloše Hubáčka . Již jako dítě jsem hltal jeho přesné popisy námořních bitev za druhé světové války. Zde snad lze hledat i inspirčaci popisu bojů v Kotoučově knize.Ta inspirace je třam opravdu silně patrná, ať už od průběhu bitev nebo popisem bojových prostředků, lodí a letadel, ale jinak je to v románu vše jinak. Říkáme tomu alternativní historie nebo lze také historická transplantace což je přesun procesů a událostí z realného místa a času, z reálného světa do jiného času a prostoru, do světa alternativního . Celý děj sledujeme z pohledu dvou hlavních postav, Čechů Lukáše Berga a Martina Melichara, námořníkho pilota a lodního kapitána. Postav jsou tam desítky, ale tohle jsou hrdinové kolem kterých se vše točí. Asi každý zná Jana Drnka a jeho již alternativní "Žabí" klasiku. Jan Kotouč na to jde ještě více "volněji", ale o to větší je požitek z četby. Asi nejlépe bych to vyjádřil: "je to zatracenej mazec" v nejlepším slova smyslu. Tak kdo máte rád vojenskou historii, ale už vám ta tisíckrát popsaná fakta, do detailu popsané válečné události lezou krkem a chce se dobře pobavit, ten ať sáhne po této knize. Nebude litovat. Já se bavil fakt hodně. Prostě skvělé!

    Přečíst více
  • Jozef Ličko registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Přečteno téměř jedním dechem. Doporučuji všem milovníkům alternativní historie.Velice dobře a svižně vedený příběh na základě originální myšlenky. Vede člověka k zamyšlení se, jestlipak i v dnešní době najdeme mezi námi Čechy takové charaktery, jaké pro nás zde vytvořil autor.

    Přečíst více
  • Vladimír ŘEHÁK registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Inspirováno k zakoupení druhým dílem této série. Pokud máte jen jednu knihu ze série České země, stanete se (alespoň v mém případě) potenciálním vlastníkem všech dílů této série. Velmi zdařilá kombinace pojetí alternativní historie, bojových prostředků a lidských osudů. Doporučuji.

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 196 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora