Kreslete a malujte krásné tváře

Kniha ( měkká vazba )

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Magazín Knihkupec

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 249 Kč dárek zdarma v hodnotě 69 Kč

Magazín Knihkupec

Kreslete a buďte šťastní! Koho by nepotěšil pohled na krásnou tvář. Ještě větší radost vám ale může udělat, když budete takový nádherný obličej tvořit. Necháte svoji mysl a ruce, aby si užívaly úžasný proces tvorby, zapojíte fantazii a budete si hrát. Představení knihy Kreslete a malujte krásné tváře Kreslete a malujte krásné tváře je inspirující… Přejít na celý popis

Gillian McAllisterová: Stane se včera Zítra se stane matkou vraha, ale to nesmí dopustit! Je odhodlaná vracet se den za dnem tak daleko zpátky časem, dokud nenajde způsob, jak tomu zabránit. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Kreslete a buďte šťastní! Koho by nepotěšil pohled na krásnou tvář. Ještě větší radost vám ale může udělat, když budete takový nádherný obličej tvořit. Necháte svoji mysl a ruce, aby si užívaly úžasný proces tvorby, zapojíte fantazii a budete si hrát. Představení knihy Kreslete a malujte krásné tváře Kreslete a malujte krásné tváře je inspirující knihou o tom, jak za pomoci různých typů výtvarných médií vytvořit okouzlující portréty ve stylu ilustrací módních návrhářů. Autorka knihy, Jane Davenport, je oblíbenou umělkyní a instruktorkou workshopů. Po celém světě je známá svým energickým, nadšeným, veselým a sebevědomým stylem. V této knize vás provede krok za krokem základy kresby obličejů, dozvíte se, jak to udělat, aby jednotlivé obličejové rysy byly v harmonickém souladu, i jak docílit jemných tónů pokožky; budete si hrát s jasnými barvami, stíny i zvýrazňováním. A čeká vás toho ještě mnohem více. Tato knížka je plná nových uměleckých technik, které zapojí a podnítí vaši fantazii.

Sdílet 0

Nakladatel
Zoner Press
Rozměr
216 x 254
jazyk
čeština
Počet stran
136
datum vydání
1.01.2016
isbn
978-80-7413-336-7
Vazba
měkká vazba
datum dotisku
21.06.2023
ean
9788074133367

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Dee registrovaný uživatel

    Jane Davenport je skvělá umělkyně a tato její kniha by neměla chybět v knihovně žádného umělce či výtvarného nadšence :)

    Kniha, Zoner Press, 2016, 9788074133367

  • 5 z 5 hvězdiček Linda registrovaný uživatel

    Připojuji se k hodnocení Dee, které je tu před mnou. Jane Davenport je opravdu velká umělkyně. A bylo mi potěšením zkoušet podle jejích návodů vykouzlit krásné tváře. Kreativita zde dostává zelenou. Osvojíte si základní poznatky (např. proporcionalitu, práci s určitým médiem), a pak vás sama autorka pobízí, abyste hledali vlastní cestu v tvoření.

    Kniha, Zoner Press, 2016, 9788074133367

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 308 Kč Nápověda