Znám tě?

Autor Nika Peas

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Zuzanin život je kolotoč práce, povinností a strachu. Sama vychovává tříletou holčičku Pepper, se kterou žije na ostrově. Společnosti lidí se straní. Mužům se pak vyhýbá zcela záměrně.   Proto když při pravidelné cestě na pevninu, kam odváží články o ekologii, srazí svým stařičkým autem vysokého cizince, hrůzou nemůže ani uvažovat. Muž se z… Přejít na celý popis

Drobek čte dětem. 60 skvělých dětských knih od 49 Kč Dráček Drobek na svých křídlech přináší čtení pro děti maličké i trošičku větší. A tentokrát ho rozdává za ceny od 49 Kč na našem e-shopu i v knihkupectvích. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Zuzanin život je kolotoč práce, povinností a strachu. Sama vychovává tříletou holčičku Pepper, se kterou žije na ostrově. Společnosti lidí se straní. Mužům se pak vyhýbá zcela záměrně.

 

Proto když při pravidelné cestě na pevninu, kam odváží články o ekologii, srazí svým stařičkým autem vysokého cizince, hrůzou nemůže ani uvažovat. Muž se z posledních sil vydrápe na sedadlo spolujezdce a omdlí. Zuzana zhrouceného a potlučeného muže odveze do nemocnice. Strach ze soudního stíhání, následného trestu a logického odebrání malé dcerky Pepper ji donutí lhát zdravotnímu personálu.

 

Historka o tom, že jela hledat milovaného snoubence Marka, který byl přepadený, okradený a zbitý ve škarpě u cesty, jí projde. Bohužel jí uvěří i sám zraněný muž, který po úrazu trpí dočasnou ztrátou paměti.

 

Zuzana je nucena odvézt si tohoto cizince s sebou na ostrov. Co si ale má počít s vysokým svalnatým chlapem, který se k ní chová jako k žádoucí ženě a k její dceři jako budoucí táta? Jak dlouho může vydržet křehká skořápka pohody, než praskne pod tíhou vykonstruovaných lží? A jak dlouho vydrží odolávat Zuzana, která den ode dne zjišťuje, že mužské dotyky a něžnosti nejsou vůbec špatná věc? A co se stane, až všechna Zuzanina pečlivě střežená tajemství spatří světlo světa? Nemluvě o tajemstvích, která má pohledný Mark...

Sdílet 0

Nakladatel
Mediaplex
jazyk
čeština
Počet stran
370
datum vydání
1.01.2018

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.1 z 5 24 hodnocení čtenářů

12× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 3 z 5 hvězdiček Eva registrovaný uživatel

    No neviem sa rozhodnut 3-4* takze 3,5* Zachranila to mala Peper a surodenci. Neviem preco ale akosy mi to nepadlo ze Ceska a Skot a ona zije sama na ostrove a vsetko zvlada a to jej ekologicke zmyslanie a vsetkeho bolo prosto prilis a nasilu. Jasne papier znesie mnoho ale toho bolo prilis aj na mna! Takze za toto strhavam body. Inak bola kniha skvela ale stale si nedokazem predstavit Zuzanu a ani Walaca (Walace?) No prosto mne pridu vsetci skoro rovnako opisany, ano dostavaju ma muzi s tetovanim ale opis bol pre mna slabi a navyse to bolo vsetko niekedy prilis prekombinovane. Za mna je stale najlepsi prvy diel.

    E-kniha, Mediaplex, 2018,

  • 5 z 5 hvězdiček Veronika registrovaný uživatel

    Kniha patří k těm povedenějším ze série. Neobvyklý příběh, dojemné momenty. Sice mi nesedí autorčiny přeslazené fráze v určitých momentech, ale příběh je velmi čtivý. Nevýhoda: paperback, drobné písmo, text blízko švu, takže člověk má pak unavené ruce i oči.

    Kniha, MojeRomantika.cz, 2021, 9788087720578

  • 2 z 5 hvězdiček Jana registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Za mě tedy nic moc...čekala jsem víc...přišlo mi to nějak zdlouhavé a určité pasáže jsem musela přeskakovat.

    Kniha, MojeRomantika.cz, 2021, 9788087720578

  • 4 z 5 hvězdiček Pavla registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Za mě asi nejlepší knížka z celé série. Příběh se mi moc líbil, i když jsem se občas musela krotit, abych nepřeskakovala stránky.

    E-kniha, Mediaplex, 2018,

  • 3 z 5 hvězdiček Ikonka registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Zatial najslabsia cast, nemalo to tu iskru ako prve dva diely.

    E-kniha, Mediaplex, 2018,

  • 5 z 5 hvězdiček Michaela registrovaný uživatel

    Další skvělé čtení. Napínavé, dobře napsané. Konec příběhu je jedno velké wau! Vážně napínavé. Okousala jsem si u toho všechny nehty i když to normálně nedělám.

    Kniha, MojeRomantika.cz, 2021, 9788087720578

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 179 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora