Zjizveni E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

249 Kč s DPH
Běžně 319 Kč Nápověda Jsme transparentní

Scar jako utlačovaný bratr, Mufasa jako neschopný vládce, Sarabi jako mladá bojovnice prahnoucí po pomstě – vítejte ve světě, ve kterém se hranice mezi dobrem a zlem stírá, kde naši hrdinové nejsou takoví, jací se zdají, a kde se naši oblíbení zloduši dočkají šťastného konce. Pociťte pod kůží jizvy postav temného románu inspirovaného Lvím králem… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Smrt v domě Gillespieů Smrt řádění zrůdy neukončí, jen na čas pozastaví. V temných zákoutích domu stále čeká na svoji pomstu... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Scar jako utlačovaný bratr, Mufasa jako neschopný vládce, Sarabi jako mladá bojovnice prahnoucí po pomstě – vítejte ve světě, ve kterém se hranice mezi dobrem a zlem stírá, kde naši hrdinové nejsou takoví, jací se zdají, a kde se naši oblíbení zloduši dočkají šťastného konce. Pociťte pod kůží jizvy postav temného románu inspirovaného Lvím králem.

Princ Tristan Faasa neměl nikdy usednout na trůn. To byl vždy úděl jeho bratra Michaela, který Tristana celý život trápil. Když se Michael po smrti otce chopí trůnu, Tristan je připravený mu to překazit. Pak však na hrad dorazí Sara B. a Tristan se náhle octne uprostřed zcela jiné války. Války, která ho donutí začít pochybovat o tom, na čem skutečně záleží – na koruně, či na ženě, která si ji má co nevidět nasadit?

Sara má jasný plán. Vdát se za krále a vyhladit rod Faasů. Nepočítala ale s tím, že jí úkol znesnadní zjizvený princ. Je nebezpečný. Zakázaný. A je jedním z těch, které má zavraždit. Ale hranice mezi nenávistí a vášní se postupně ztenčuje, a zatímco na povrch vyplouvají dlouhou ukrytá tajemství, Sara si přestává být jistá, komu může věřit. Čemu dá přednost – pomstě, nebo padouchovi, do kterého se nikdy neměla zamilovat?

Sdílet 0

série
Never After 2. díl z 2
Další ze série
1. Lapeni
2. Zjizveni
kategorie
E-knihy » Beletrie » Knihy pro ženy » Romány pro ženy
Témata
romantika fantasy retellings
Nakladatel
Red
jazyk
čeština
Počet stran
392
datum vydání
1.01.2024

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.6 z 5 61 hodnocení čtenářů

48× 5 hvězdiček 16× 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Tereza Kaluzikova registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    "Jednota je naše síla, Svár náš pád." Tato kniha byla ještě lepší, než první díl. Pohádka Lví král je jednou z mých nejoblíbenějších už od dětství, znám každé slovo nazpaměť a spisovatelka tento příběh vzala, s dokonalou grácií překroutila a vytvořila z toho svět, v němž Zjizvený princ zobrazuje všechno, čím byl Scar, jen mnohem mnohem zvrácenějším způsobem. Kniha je plná agrese, erotiky, lží, intrik a násilí. Série mě naprosto uchvátila a doufám, že další díl vyjde co nejdříve. Jejich vztah byl provázen nenávistí a svárem. Prvnímu synovi lidé se klaněli, druhého ovšem se raději stranili. Starší z těch bratrů měl zdědit korunu, až najde královnu, smí zůstat na trůnu. Mladší byl divokou povahou znám, životem musel se protloukat sám. Králova snoubenka nevinně vypadala, s příchodem noci však s temnotou laškovala. Zapomněla na svůj cíl a hlavu ztratila, tajemství splétala a plány své hatila. Zásnuby s novým králem pro ni neznamenaly nic, neb její srdce, získal si Zjizvený princ.

    Kniha, Red, 2024, 9788027713042

  • 4 z 5 hvězdiček Dominika Mátyásiová registrovaný uživatel

    Zjizveni se na rozdíl od první knihy odehrávají v minulosti. Máme zde království, dva královské bratry a dívku, která usiluje o pomstu. Zpočátku jsem si myslela, že mi tohle zasazení příliš nesedne a tak jsem byla chvíli skeptická, ale tohle období tomu parádně dodalo tu pravou atmosféru. Sara byla po dlouhé době hrdinka v romanci, která mi nelezla na nervy, jelikož měla jasný cíl a šla by pro něj i přes mrtvoly. Ten se dokonce nezměnil ani poté, co poznala prince Tristana. Ten mi přišel snad ještě lepší, než Hook (je to možné???), byl ale zkrátka víc. Víc krutý, víc temný, víc poznamenaný, víc majetnický. Přišlo mi, že explicitních scén tady bylo méně, daleko větší prostor dostávaly intriky a plánování pomsty obou postav. Příběh má své chyby, není to žádné mistrovské dílo, ale i druhý díl se mi hrozně líbil a opět jsem ho smlsla za jeden večer. Ten nápad na zvrácené pohádky se mi hrozně líbí, ale upřímně jsem u druhého dílu začala přemýšlet, jestli by na to čtenář přišel, kdyby to u knihy nebylo uvedené. - kniha v rámci spolupráce

    Kniha, Red, 2024, 9788027713042

  • 4 z 5 hvězdiček Petra Šnajdová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Perfektní, jsem zřejmě jediná, které se líbil víc druhý díl než ten první, ale je to tak.

    Kniha, Red, 2024, 9788027713042

  • 1 z 5 hvězdiček Karolína Kobrová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Teda....čekala jsem od toho mnohem víc. Když jsem četla, že by to mělo být na motivy Lvího krále, ale předělané do lidských postav, tak jsem se zaradovala. Těšila jsem se na prostředí Afriky a tamních zvyků a kultury. Jenže jsem dostala zmatený svět plný pomstychtivých plytkých lidí. Hodně jsem se ztrácela v tom, kdo se vlastně komu chce za co pomstít. Hlavní hrdina byl až strojeně "zlý", bylo to takové moc umělé a mnohdy zbytečné, a když měl být teda zlý tak ve správné situaci nebyl. A hlavní hrdinka, ta neměla žádnou osobnost, jediné co chtěla byla pomsta rodu Faasů, ale i tak s jedním z nich začala spolupracovat jen proto, že byl dobrý v posteli. Necítila jsem mezi nimi žádnou chemii. Setkání byla spíš o sexu, než aby třeba něco řešili nebo jen posouvali svůj "vztah". Kniha mě teda hodně zklamala, ale jako takové oddechové čtení, kde člověk opravdu vypne a nad ničím nepřemýšlí (nad dějem, postavami a jejich osobnostmi a chováním, koncem knihy, příběhem, ..... prostě vším) a vnímá jen slova na papíře, tak to asi ujde. Jinak opravdu ne. Ztráta peněz i času.

    Kniha, Red, 2024, 9788027713042

  • 4 z 5 hvězdiček Václava Havlíková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Musim rict, ze oproti prvni knize me tato kniha bavila mnohem vic... byla temnejsi, zvracenejsi, příběh byl i pekne pomotany a to mam rada... jsem spokojena s pribehem i postavami a jako oddechovka rozhodne za me vse splnuje.

    Kniha, Red, 2024, 9788027713042

  • 5 z 5 hvězdiček Kaaway Uživatel aplikace KDčko Zakoupil produkt

    Tenhle díl se mi líbil více než Lapeni.

    Kniha, Red, 2024, 9788027713042

  • 3 z 5 hvězdiček Anna Hokrová registrovaný uživatel

    Knížka mě moc nenadchla. Začala mě aspoň trošku bavit cca v půlce. Konec byl ale moc povedený

    Kniha, Red, 2024, 9788027713042

  • 4 z 5 hvězdiček Matri Uživatel aplikace KDčko

    Kniha sa mi na jednej strane páčila asi viac ako Lapni, no na druhej strane k nej mám množstvo výhrad... Sara a Tristan sa k sebe naozaj dokonale hodia - obaja sú bezcitní voči nepriateľom, ale súčasne veľmi súcitní ľudomili. Tá krutosť, s akou sa ale správal Tristan ma miestami až zarážala a vravím si, že to už je naozaj moc! Napríklad, ak dokázal trestať svojho najlepšieho (jediného) priateľa Edwarda tak, ako to urobil, a ja naozaj nechápem ako mu môže ostať verný!? Niektoré situácie boli pre mňa naozaj až nepochopiteľné Až do posledných cca 100 strán som bola vcelku spokojná, ale potom sa to skomplikovalo, každého aspoň 2x uniesli, v druhej kapitole vyslobodili a v tretej všetko ukončili.. Za mňa dosť hrrr.. Aby som zas nevyznela, že sa mi to nepáčilo - chémia medzi Sarou a Tristanom a ich pozvoľné budovanie "vzťahu/posadnutosti" boli naozaj dobré. Verila som im to a ich strety si užívala. Každý diel tejto série je tak iný, až naozaj neviem čo čakať Tentokrát slabšie 4⭐ "Pravdou je, že jsem tvůj. Zcela. Nevysvětlitelně. Bolestivě. Bezpodmínečně.“ Přesune mou ruku a přitlačí si dýku k hrdlu. „A pokud potřebuješ obětovat mou duši, abys dokázala žít s tou svojí, udělej to."

    Kniha, Red, 2024, 9788027713042

  • 2 z 5 hvězdiček Michaela registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    1,5* Po ne moc zajímavé jedničce jsem dala šanci pokračování, ale utvrdila jsem se v tom, že tahle série pro mě prostě není. Mám ráda adaptace pohádek do dospělého světa, ale tady mě to prostě nebaví, to že jsou příběhy klišé ještě beru, ale když už jsem to samé četla 50x předtím, doufám, že mě to alespoň bude zajímat, což se nestalo. Za mě stylem psaní klasická wattpadovka.

    Kniha, Red, 2024, 9788027713042

  • 5 z 5 hvězdiček Amelie Šperková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Knížka byla celou dobu napínavá, ani chvíli jsem se nenudila. Prakticky jsem se nemohla od knížky odtrhnout.

    Kniha, Red, 2024, 9788027713042

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 99 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora