Železná rukavice E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Ondřej z Rohatce se usadil na hradě Jenčov, avšak ne všichni jsou z takového stavu nadšeni. Co je asi může k tomu bezvýznamnému hrádku přitahovat a proč kvůli tomu musí umírat lidé? Jsou to ložiska železné rudy nacházející se na přilehlých pozemcích. A tak se křivoklátský purkrabí Chval z Valdéře nezastaví před ničím, co by mu mohlo k získání… Přejít na celý popis

Drobek čte dětem. 60 skvělých dětských knih od 49 Kč Dráček Drobek na svých křídlech přináší čtení pro děti maličké i trošičku větší. A tentokrát ho rozdává za ceny od 49 Kč na našem e-shopu i v knihkupectvích. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Ondřej z Rohatce se usadil na hradě Jenčov, avšak ne všichni jsou z takového stavu nadšeni. Co je asi může k tomu bezvýznamnému hrádku přitahovat a proč kvůli tomu musí umírat lidé? Jsou to ložiska železné rudy nacházející se na přilehlých pozemcích. A tak se křivoklátský purkrabí Chval z Valdéře nezastaví před ničím, co by mu mohlo k získání onoho území dopomoci. Ondřej je připraven svůj majetek bránit, jenže Chval je člověk Jana Lucemburského a jít proti králi vyžaduje velkou dávku odvahy.

Sdílet 0

Nakladatel
Moba
jazyk
čeština
Počet stran
280
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.9 z 5 7 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Irena Sedláčková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Celou trilogii jsem precetla jednim dechem. Pokud necekate historickou korektnost, budete spokojeni. Je to dobra "rytirna" s rychlym dejovym spadem, napetim a pomerne soucasnymi texty. Uvedene nedostatky prevazi ctivost. Dilo urcite muze konkurovat kniham pana Vondrusky. Irena.

    E-kniha, Moba, 2022,

  • 5 z 5 hvězdiček Mirka registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Super

    E-kniha, Moba, 2022,

  • 5 z 5 hvězdiček Marie Rybenská registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Ano, můj pane , a Železná rukavice jsou vlastně pokračování Rytířů z Vřesova. Líbí se mi to,je to jako kronika,ělověk zapomene snadno,že je to vlastně vymyšlený příběh.

    Kniha, Moba, 2022, 9788027902415

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 199 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora