Tajemství obsidiánu E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Sedmnáctiletá Anna žije se svým poněkud podivínským dědečkem vcelku normální život. Právě vstupuje do závěrečného ročníku střední školy a jediné, po čem touží, je zdárně udělat maturitu. O temném světě, jehož je řízením osudu součástí, nemá nejmenší tušení, dokud se jí na zádech neobjeví podivné znamení. Damien pochází ze starého královského rodu… Přejít na celý popis

Jo Nesbø: Noční dům Vcucl spolužáka masožravý telefon? To mu asi nikdo neuvěří... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Sedmnáctiletá Anna žije se svým poněkud podivínským dědečkem vcelku normální život. Právě vstupuje do závěrečného ročníku střední školy a jediné, po čem touží, je zdárně udělat maturitu. O temném světě, jehož je řízením osudu součástí, nemá nejmenší tušení, dokud se jí na zádech neobjeví podivné znamení. Damien pochází ze starého královského rodu démonů a ani trošku se mu nelíbí otcův příkaz – má předstírat, že je středoškolským studentem, aby našel nebezpečného zaklínače. Dosud nezasvěcený nepřítel zatím nemá o svém osudu tušení a jako jediný dokáže démony zabít. Navíc se prý ukrývá mezi studenty prestižní školy v Praze. Damien ho touží rychle najít, zlikvidovat a zmizet. Věci se však zkomplikují. Dokáže se postavit své rodině i zažitým tradicím? A tuší vůbec, kdo je ta dívka, do které se zamiloval? Tajemství obsidiánu je první díl plánované young adult fantasy trilogie zkušené české autorky.

Sdílet 0

série
Tajemství obsidiánu 1. díl z 3
Další ze série
1. Tajemství obsidiánu
2. Kouzlo obsidiánu
3. Síla obsidiánu
kategorie
E-knihy » Beletrie » Young Adult
Nakladatel
CooBoo
jazyk
čeština
Počet stran
288
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.6 z 5 16 hodnocení čtenářů

11× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • Paola registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Hodnoceno z aplikace

    Kniha se mi líbila. Zajímavý příběh zasazený do dnešní Prahy.

    Přečíst více
  • Markéta Šumpichová registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Za mě velmi povedené YA fantasy. Přála jsem si zase být náctiletou a poprvé se zamilovat 🙈😁 🥀Velmi se mi líbili citáty k jednotlivý kapitolám, každý z nich jsem si musela opsat :) 🥀 Démoni jsou oblíbeným námětem a tady jsou možná až moc sympatičtí, mno uvidíme v dalších dílech :) Každopádně třeba Damienem bych se nechala "posednout" velmi ráda 🤣🤣 🥀 Na českou tvorbu jsem zde našla až pro mě nadbytek amerických klišé (středoškolské party jak z High School Musical, potřeba být všude s hrnkem velkého kafe a neuvěřitelná ostraha školy), po debatě s autorkou jsem pochopila, že je to už typické i pro české "puberťáky" - až na tu střeženou školu. 🥀 Našla jsem zde pár nesrovnalostí, které nejdou zveřejnit tak abych nedala spoiler...mno doufám, že budou v dalších dílech vysvětleny. Netrpělivě tedy budu vyhlížet druhý díl, který bych měla mít co nevidět v rukou.

    Přečíst více
  • Lenka registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Musím uznat, že české autory stále podceňuji a o to víc mě dokáží překvapit. Ke knize jsem se dostala při náhodném hledání a po přečtení recenzí bylo jasno. Kniha je návyková a krásně se čte. Děj plynule ubíhá bez zádrhelů. Jen si neodpustím poznámku, já tam prostě to Stmívání cítila, podobnost v jistých částech knihy mě bila do očí. Za to strhávám jednu hvězdu, protože mě to rušilo. Potěšilo mě i prostředí ve kterém se příběh odehrává a konec mě navnadil na pokračování.

    Přečíst více
  • Petra Fleišmanová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Kniha byla pěkná i zároveň čtivá. Příjemný oddych. Svižné čtení, které uběhlo příjemně rychle. I děj se mi moc líbil. Už se těším na druhý díl.

    Přečíst více
  • dračice registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Než jsem se pro čtení této knihy rozhodla, tak jsem si vyhledala nějaké recenze a hlavně ukázky z knihy, abych věděla, zda mě bude kniha bavit. Měla jsem z ní trošku obavy, protože ne každá fantasy kniha mi sedne. Ovšem tato předčila mé očekávání, protože fantasy je v knize opravdu decentně, žádné velké vymyšlené světy a podobně. Příběh se odehrává v současné Praze a zavítáme i do jiných českých měst a je celý obestřený tajemstvím, které vás nutí číst dál a dál a hlavně tu vzniká krásná romantická linka mezi hlavní hrdinkou, která nemá tušení o svém osudu a klukem z královského rodu démonů. Příběh je vyprávěn z pohledu Anny, ale začíná z pohledu Damiena a pak už tam jsou z jeho pohledu jen dvě kapitoly ke konci knihy, brala bych jich tam i víc, ale prostě tohle mi skvěle sedlo a už se těším až začnu číst pokračování... Takže kdo hledáte tajemný, napínavý příběh s romantickou linkou a fantasy postavami, tak určitě doporučuji, mě se to moc líbilo!!!

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 209 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora