Přestaň prezentovat, začni vyprávět E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Připravujete řeč na firemní setkání? Chystáte se na pohovor? Randíte s někým a chcete ho zaujmout? Vzděláváte, lektorujete, učíte? Máte děti, na které chcete mít pozitivní vliv? Storytelling je pro vás jasnou volbou. Zjistěte, jak vyprávějí příběhy charismatičtí vypravěči, a přeneste jejich umění do svého života.     Naučte se… Přejít na celý popis

Čteme kvalitní literaturu | Celé série Šikmý kostel ve výhodném balíčku Začtěte se do kvalitní české literatury! Obohaťte svou knihovnu, čtenářskou duši i historický přehled. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Připravujete řeč na firemní setkání? Chystáte se na pohovor? Randíte s někým a chcete ho zaujmout? Vzděláváte, lektorujete, učíte? Máte děti, na které chcete mít pozitivní vliv? Storytelling je pro vás jasnou volbou. Zjistěte, jak vyprávějí příběhy charismatičtí vypravěči, a přeneste jejich umění do svého života.
   
Naučte se prostřednictvím příběhů dávat svým sdělením záměr, učte se z vaší osobní životní historie a važte si svých zkušeností. Uvědomte si sami sebe jako vlastní osobní značku. Příběhem nadchnete více lidí, přenesete myšlenku, která je pro vás důležitá, a způsobíte, že o ní budou druzí přemýšlet. Vyslechnou vás a budou konat. Spojte se s ostatními pomocí příběhů.
Prezentace jste vy! Vy a váš příběh.
Buďte tvůrci, nebuďte tvořeni.
Řekněte „ano“ příběhům

Sdílet 0

Nakladatel
Grada
jazyk
čeština
Počet stran
184
datum vydání
1.01.2017

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček KAHU registrovaný uživatel

    Velmi dobrá příručka k tomu, jak se stát vypravěčem. Storytelling prakticky. Doporučuji všem, kteří se chtějí své vypravěčské schopnosti někam posunout. Počítám, že mi to pomůže ještě lépe prodat pracovní prezentace.

    Kniha, Grada, 2017, 9788024756646

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 237 Kč Nápověda
Další knihy autora