Pohybové hry pro školáky E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Jednotlivá cvičení pro rozvoj sportovních dovedností dětí obsahují schematický i slovní popis činnosti, který pomůže jednoduchým a zábavným způsobem vést žáky. Autoři zásobník cvičení připravili na základě vlastních mnohaletých odborných i praktických znalostí sportovních aktivit a postupným zjišťováním potřeb učitelů tělesné výchovy a jejich… Přejít na celý popis

Doplňte knižnú zásobu | Doručenie cez Packetu ZADARMO Věděli jste, že z Knihy Dobrovský lze objednávat na Slovensko právě teď zdarma? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Jednotlivá cvičení pro rozvoj sportovních dovedností dětí obsahují schematický i slovní popis činnosti, který pomůže jednoduchým a zábavným způsobem vést žáky.

Autoři zásobník cvičení připravili na základě vlastních mnohaletých odborných i praktických znalostí sportovních aktivit a postupným zjišťováním potřeb učitelů tělesné výchovy a jejich pozitivní zpětnou vazbou. Kromě všeobecných pohybových her kniha obsahuje i konkrétní cvičení pro nácvik základních činností ve fotbale, volejbale, badmintonu, softbalu, florbalu, házené a basketbalu.

Jednotlivá cvičení obsahují schematický i slovní popis činnosti, který pomůže jednoduchým a zábavným způsobem vést žáky. Autoři zásobník cvičení připravili na základě vlastních mnohaletých odborných i praktických znalostí sportovních aktivit a postupným zjišťováním potřeb učitelů tělesné výchovy a jejich pozitivní zpětnou vazbou.

Kromě všeobecných pohybových her kniha obsahuje i konkrétní cvičení pro nácvik základních činností ve fotbale, volejbale, badmintonu, softbalu, florbalu, házené a basketbalu.

Sdílet 0

Nakladatel
Grada
jazyk
čeština
Počet stran
152
datum vydání
1.01.2019

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.0 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 186 Kč Nápověda