Pekáč buchet E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

ONARedaktorka ženského časopisu, expertka na vaření. Miluje nové recepty, oprašuje staré po babičkách, dobrého jídla se nikdy nepřejí a je pro ni středobodem vesmíru. Sama o sobě říká, že je gastrosexuálka. Sport je pro ni nutné zlo, aby nenakynula jako její milované tvarohové buchty. Jmenuje se Klára.ONAdrenalinový sportovec. V létě leze po… Přejít na celý popis

One Piece Legendární a nejúspěšnější manga všech dob, kterou můžete znát i z Netflixu, vychází konečně v češtině! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

ONA
Redaktorka ženského časopisu, expertka na vaření. Miluje nové recepty, oprašuje staré po babičkách, dobrého jídla se nikdy nepřejí a je pro ni středobodem vesmíru. Sama o sobě říká, že je gastrosexuálka. Sport je pro ni nutné zlo, aby nenakynula jako její milované tvarohové buchty. Jmenuje se Klára.

ON
Adrenalinový sportovec. V létě leze po horách, v zimě po zamrzlých vodopádech. Sport je součástí jeho života a nedokáže bez něj existovat. Jeho břišní, zádové, hýžďové, no prostě všechny svaly, podle toho patřičně vypadají. Pekáč buchet může spořádat na posezení a nebude to na něm vůbec vidět. Jmenuje se Matouš.

Je vůbec možné, aby dva takto rozdílné světy fungovaly společně? Stačilo jediné včelí bodnutí a následná prudká alergická reakce, a bylo to. Náhoda je spojila dohromady, a tak na nich můžeme otestovat hned dvě lidová moudra: že láska prochází žaludkem a že láska hory přenáší.

Další skvělé čtení od Kateřiny Petrusové, které smlsnete jako pralinku. Najdete v něm všechno, co na jejích knížkách máte rády: svérázné postavy, skvělé dialogy, nečekané zápletky. Vtip, romantiku i napětí.

Sdílet 0

Nakladatel
Fragment
jazyk
čeština
Počet stran
160
datum vydání
1.01.2014

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.3 z 5 27 hodnocení čtenářů

11× 5 hvězdiček 14× 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • Veronika registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Příjemná, vtipná oddechovka. Možná i něco uvařím.

    Přečíst více
  • Radka Kovaříková registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Skvělé oddychové čtení. Od této knihy nečekejte žádné složité souvětí, složité myšlenky. Je opravdu jednoduchá, ale skvělá. Celou knihu jsem se bavila, nechyběla ani špetka humoru a nadsázky.

    Přečíst více
  • Jana H. registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Oddechovka,recepty a humor.Doporučuji.

    Přečíst více
  • Wajny registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Příjemná oddychovka - u knihy se zasmějete a pobavíte. Plus v knize jsou recepty, na které se Vám sbíhají sliny.

    Přečíst více
  • Klára Nováková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Super knížka, humorná.

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 119 Kč Nápověda
Další knihy autora